Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekala! Nečekala jsem, že se z toho vyklube tak skvělá romantická komedie plná názorů mně známá. Uteklo mi to tak rychle, a vlastně mě mrzí, že byl konec. Zasmála jsem se a hlavně byla ráda za souhru osudu (scénáře). Získala jsem tím možná hned dva oblíbence. Zkrátka něco tak (pro mě) skvělého jsem přesně teď potřebovala. A ještě plus za úžasný soundtrack. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkný příběh, který se sice předvídatelně, ale zajímavě vyvíjí... zpracovaný v mých očích šíleným způsobem. Nepřišlo mi to vůbec vtipné a ani jsem si žádné chemie mezi hlavní dvojicí nevšiml. Přiznám se, že hlavně hlavní hrdinka mi přišla dost otravná a vůbec ne roztomilá a vtipná, jak bylo zamýšleno (A budu hnusný, ale v první scéně jsem si bez nadsázky myslel, že je to chlap s parukou). Celkově dialogy a jednotlivé postavy jsou buď nezajímavé nebo nevyužité. . Film ideální pro remake - námět je totiž velmi fajn, zbytek je dost otřesný. (4/10) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrnější romantická jednohubka, která sice disponuje odsýpajícími dialogy, neselhávajícím Peggem a tou správnou odlehčenou atmosférou, jenže k tomu bohužel přidává i v některých pasážích ne zrovna sympatickou hlavní hrdinku a místy dosti nefungující až skoro trapný humor (úchylný spolužák byl fakt hodně mimo). V rámci žánru tedy nic originálního či must-see, ale na druhou stranu na jeden večer, proč ne. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama