Reklama

Reklama

Policie Modrava - Série 1

(série)
Česko, (2011–2015), 15 h 6 min (Minutáž: 54–66 min)

Tvůrci:

Jaroslav Soukup

Režie:

Jaroslav Soukup

Hrají:

Soňa Norisová, Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, Zdeněk Palusga, Jan Monczka, Matěj Dadák, Jaroslava Stránská, Jana Boušková, Taťjana Medvecká (více)
(další profese)

Epizody(16)

Zajímavosti (15)

Policie Modrava - Za lepších okolností (2011) (epizoda) (S01E01)

  • Ve filmu se na policejní stanici objevil policista s hodností major. Na podobné stanici by však ve skutečnosti mohla být nejvyšší hodností nadporučík. (Indy21)

Policie Modrava - Vražda za úplňku (2015) (epizoda) (S01E08)

  • Jarmila Novotná (Andrea Černá), bývalá milenka podnikatele Pavla Klimenta (Zdeněk Pikl), do telefonu paní Klimentové (Simona Postlerová) s měničem hlasu říká: „Černý Anděli, to se mi líbí, za to Vám řeknu něco zajímavýho,“ když ale poručík Sedláček (Filip Tomsa) pouští nahrávku od technika poručíkovi Vinické (Soňa Norisová), tak říká: „Černý Anděli, to se mi líbí, za to Vám řeknu něco zajímavého“ spisovně, stejně jako ve výslechové místnosti v Klatovech při konfrontaci s důkazy proti přítomné Jarmile Novotné. Poté je slyšet opět nespisovná původní verze, která je správná (Teimei)

Policie Modrava - Případ kocoura Mikeše (2015) (epizoda) (S01E10)

  • Když kapitán Vinická (Soňa Norisová) telefonuje Igoru Pelčákovi (Jakub Gottwald) do Kanady, je vidět snaha o navození zdání časového rozdílu (Vinická s Koutným volají v noci a u Pelčáka je bílý den), ale je vidět, že Igor Pelčák leží ve starém nemocničním pokoji, v povlečení s modrými pruhy v České republice, či na Slovensku, nikoli ale v Kanadě. (Teimei)

Policie Modrava - Případ ukradené krasavice (2015) (epizoda) (S01E16)

  • Když si teta Květa (Jana Boušková) peče koláče na svatbu, dochází k několika chybám. Koláče se pečou na plechu – mírně přečuhující v pekáči, a kdyby je teta vyndavala ihned po dopečení, jak vidíme, tak si jednak spálí ruce, ale ještě se jí koláče prolomí a roztrhnou. A ještě porušuje svatební pověru, která praví, že si nevěsta nemá na svou vlastní svatbu péct. (Teimei)

Policie Modrava - Případ ukradené krasavice (2015) (epizoda) (S01E16)

  • Když Bohouš (Matúš Bukovčan) a Pepa Stehlík (Jan Krčma) kradou ryby ze sádek, vidí je při tom emeritní major Racek z okna pokoje, který si pronajal major Koutný, a telefonuje to majorovi Koutnému, který vyjíždí světlou Octavií sledovat auto s kradenými rybami, ale ihned v následujícím záběru jede major Racek s majorem Koutným. Což by vzhledem k malé vzdálenosti mezi oběma vozidly a nulové prodlevě mezi zavoláním a vyjetím majora Koutného nestihl doběhnout. (Teimei)

Reklama

Reklama