Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Seriál se odehrává ve fiktivním městečku Danebury v severním Essexu. Příběh sleduje dvojici přátel Andyho a Lance, kteří se s detektory kovu potulují anglickým venkovem v naději, že narazí na nějaký historický poklad. Seriál vyniká svým jemným suchým humorem, který je pro britské komedie tak typický. Mackenzie Crook a Toby Jones v hlavních rolích podávají skvělé výkony, které z jejich postav činí nejen zábavné, ale také velmi lidské a snadno uvěřitelné osobnosti. (Canal+ Action)

(více)

Recenze uživatele mikel k tomuto seriálu (2)

Detektoráři (2014) 

Po zhlédnutí 2. série měním hodnocení na 5 hvězd. A věřte nebo ne, ale "Detectorists Christmas Special 2015" je tou nejlepší tečkou za 2. sérií, ať již věříte jako Sheila nebo ne jako Lance... Škoda jen, že obě série nevyšly také na Blu-ray disku. 1. cena BAFTA v kategorii seriálů je naprosto zasloužená. ()

Série 3 (2017) (S03) 

3. série v porovnání s 2. sérií nemá tak zajímavou a především věrohodnou zápletku. Skoro bych řekl, že se v některých pasážích blíží detektorářské latině. Velké plus má u mě ovšem tato série především proto, že je v ní jasně ukázáno, že hledači patří mezi nejsvědomitěji ekologicky smýšlející část populace. Ale to nejdůležitější říká Lance až na konci celé série: "Detectorists, we're time travelers" ()

Reklama

Reklama