Reklama

Reklama

Beetlejuice Beetlejuice

  • USA Beetlejuice Beetlejuice (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Snímek s názvem Beetlejuice Beetlejuice vypráví příběh tří generací rodiny Deetzových, které se po nečekané rodinné tragédii vracejí domů do Winter River. Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví na půdě tajemný model města a omylem se otevře portál do posmrtného života. V obou říších se rodí problémy a je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal chaos jemu vlastní. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 13

Recenze (51)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Väčšina stopáže oplýva skvelými vizuálnymi nápadmi, až má človek chuť zakričať, že Tim Burton je opäť v starej dobrej forme. No a ono je to pravda, nie že nie. Bohužiaľ dvojica scenáristov vo forme príliš nie je a ponúka množstvo jednoduchých vedľajších dejových línií, vo výsledku ale môžete mať pocit, že tu ani hlavná línia nie je a všetky sú len vedľajšie. Na to, akými nápadmi nás Burton ohuruje, ponúka až príliš jednotvárne finále a asi nikoho neprekvapí, že všetko sa vyrieši až príliš jednoducho. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Budúca halloweenska klasika a jednoznačne najlepší Burton od Sweeney Todd. Našťastie nejedná sa o žiaden poloremake ako Jurský svet alebo Force Awakens, ale o regulérne pokračovanie s výborným príbehom, množstvom nových nápadov, vynikajúcim audio-vizuálom a skvelo napísanými postavami, ktoré sú ešte lepšie zahrané (Catherine O'Hara!). Hádam len ten záver bol prirýchly. Na druhej strane taliansky flashback ma totálne odrovnal. Po strašne dlhej dobe vidieť z Tima Burtona to nadšenie, ktoré som na ňom kedysi tak miloval. ()

Reklama

Blazena 

všechny recenze uživatele

Původní zpracování se mi vykouřilo z hlavy; do nového jsem šel hlava nehlava; a pokud nepočítám pár epizod Wednesday, posledního Burtona jsem já hlava skopová viděl někdy před 15 lety. Šel jsem do toho proto s hlavou otevřenou a jasně, kolik hlav, tolik názorů. Ale ač jsem si někdy s chladnou hlavou připadal, že vejrám do zaprášené vitríny nějaké pouťové atrakce a ač nejsem hlavní cílovka (40+ nostalgik versus tweens), se zvrhlým potěšením mě tenhle v dobrém i špatném slova smyslu frankensteinovský produkt vlastně bavil. Sypu si popel na hlavu, někdy mi zkrátka asi stačí málo. Psí hlavu Burtonovi nasadím až někdy příště. Váš, BOB. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

I když to není tak často pravidlem, dvojka se z mého pohledu povedla lépe. Má to lepší základ příběhu, povedenější vtípky (párkrát jsem se nahlas zasmál), spousty pomrknutí na jedničku (takže vidět jedničku je jednoduše povinnost) a Keaton coby džus tak tolik nepřehrává jako v prvním dílu, a to kvituju. Je v tom cítit Burton, ale ne zas tolik, aby to mohlo občas vadit. Spokojenost a fajn zážitek v kině. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Po trochu přemýšlení musím hodnocení snížit. Na film jsem čekala drtivou většinu svého života, a že by vyloženě zklamal, to se opravdu říct nedá, ale hodit do filmu nádhernou Monicu Belluci a pak ji v podstatě vůbec nevyužít (mohli si ji nechat na třetí pokračování, ono těch dějových linek tam bylo už zadosti)? Nebo ani nevysvětlit proč třeba Lydia svého muže nemohla vidět (i přes závěrečné odhalení)? To zamrzí... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Původně se měla ve filmu objevit i Geena Davis, která svoji účast odmítla s vyjádřením že: „Naše postavy byly navždy zaseknuté tak, jak vypadaly, když zemřely, takže už je to nějaká chvíle, už je to minuta.“ (lyukassza)

Související novinky

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

včera

V sobotu 7. září proběhlo slavnostní zakončení 81. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Jednu z největších evropských filmových událostí roku otevřel 28. srpna nejnovější počin Tima… (více)

Z Michaela Keatona bude Michael Douglas

Z Michaela Keatona bude Michael Douglas

06.09.2024

Oblíbený herec Michael Keaton (Birdman, Batman) poslední dny a týdny tráví zejména mediální propagací svého nejnovějšího snímku Beetlejuice Beetlejuice v režii Tima Burtona (Dumbo, Sirotčinec slečny… (více)

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama