Reklama

Reklama

Bunkr

  • Velká Británie The Bunker (více)
všechny plakáty
Trailer

Ustupující zdecimovaná německá četa nachází úkryt na německo-belgické hranici. Objekt se zdá být ideální i velmi rozsáhlý. Jenomže nic není tak, jak na první pohled vypadá. To, že bunkr není nejen vhodný, ale velmi rychle se z něho může stát past, na sebe nenechá dlouho čekat. Německá jednotka se sice ukryla před nepřáteli, kteří zemi osvobozují, ale skutečný nepřítel se skrývá jinde. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Na film Bunker jsem narazil v momentě když jsem začal mít chuť na něco ve stylu Dead Snow. Co o tom vlastně říci, Dead Snow mě svou jednoduchostí bavil, Bunker ani ne. Rozhodně bych tento film nepřirovnával k Blair Witch, podobnost v tom nevidím. Čeho jsem si ale všiml, byla ta spousta nudy. Ani ten závěr mi toho moc nedal. Nevím jednoduše nebavilo. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem bohužel sehnal jen s českým dabingem, čímž vzala atmosféra za své hned v prvopočátku, no ale myslím, že ani originální znění by to nezachránilo. Kromě podařené úvodní přestřelky a následného napínavého očekávání, co že se to v katakombách pod bunkrem vlastně skrývá, je celý film vlastně strašně nudný. Po obsahové stránce totiž čpí prázdnotou, mysteriózní prvky jsou nedodělané a vůbec celé to nějak nedává smysl. Za občasné náznaky solidní atmosféry, která snad v originále za něco stála, dávám dvě hvězdy, i když mě osobně to teda ukrutně nebavilo. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tá atmosféra ma zo začiatku doslova ohromila. útek Nemcov pred Američanmi do neznámych Belgických lesov plných tajomného neznáma mi prišiel ako vynikajúci nápad. V prvej polovici to bol ,čo do obsahu aj samotnej formy, skvelo natočený tajomný vojnový Thriller. žral som aj mytológiu temného lesa a obete starých čarodejníckych kultov. No po polovici ma to neznáme tajomno až do konca prestalo totálne baviť. Keďže to celé bolo na koniec absolútne o ničom. Preveľká škoda námetu. Výsledok celého bolo to že sa vojaci pohádali a navzájom pozabíjali. Neuvertieľneé ale je to tak buď došli peniaze alebo nápady. Posledných 5 minút hrôza !!! 2,5* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Co tohle sakra mělo být? Jak mám tady někomu fandit? Když je to plný skopčáků, já si přál aby je někdo zmasakroval v prních dvaceti minutách a mohli jsme ušetřit hodinu času. Nehledě toho jsou všichni strašně nesympatický, proč tam radši nešoupli Amíky, či Brity. Nemůže přece po mě někdo chtít, abych ve válce byl na straně Němců. Co se týká děje nic převratnýho se tam neděje jen bubák v chodbě, tohle se nepovedlo. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

"Když příliš dlouho hledíš do propasti, propast začne hledět na tebe." Tímto k zamyšlení vhodným citátem film začíná. Tvůrci si zvolili velmi výstižný citát. Skvěle vykresluje atmosféru bunkru. Tesklivá melodie foukací harmoniky, která se ozývala v lese, kde byli Američani, by mi na klidu moc nepřidala. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Protitankové překážky kolem bunkru pocházejí z Československa. Jedná se o rozcocháče, známé též jako „české ježky“. (Matej.Krajci)
  • Natáčelo se ve Velké Británii a v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama