Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo super, ale film bohužiaľ za veľa nestál. Už vidím ako sa partia rozmaznaných darmožráčov zo dňa na deň zmenila na ucelený a spolupracujúci profesionálny tím, ktorý sa dokázal postaviť profesionálnym zabijakom. A pritom stačilo, aby kus filmu venovali tomu ako sa kolektív rozmaznancov zbližoval, ako pochopili silu vzájomnej spolupráce a ako nadobudli nejaké návyky zodpovednosti a samostatnosti. Toto bolo moc zhurta, že po 2 dňoch sa zrazu rozmaznanci stali expertmi na bojové taktiky, takže napokon to celé vyznelo dosť nerealisticky a aj amatérsky. Škoda, námet bol veľmi sľubný! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oshimotovi lidi spočítali pravděpodobnost přežití jeho dcery na 30 ku 70. Je ze hry. Nezaplatí." Je pro mě těžké vybrat si mezi nájemnými zabijáky a bohatými spratky ty, kterým mám fandit. Film v tom má jasno a je na straně zparchantělé mládeže, která ze své blbosti možná jednou vyroste, ale já jsem tomu nechal volný průběh. Nakonec to dopadlo tak, jak to asi muselo dopadnout a já jsem si z toho odnesl poznatek o tom, jak se dá zabít soupeř vlastní zlomenou vřetenní kostí. I když se to někdy může hodit, tak to skutečně není moc. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miliardářská dítka se musejí naučit, jak vlastně žít bez toho, aby pořád otravovali své rodiče, kteří budou muset řešit jejich problémy. Takže se dostávají k tomu, aby vůbec přežila. Ze začátku to bylo ještě celkem fajn, ale samotný průběh tohoto thrilleru už mě tolik nedostal a nedokázal udržet mou pozornost. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ono se vlastně ani nejedná o rozmazlené fracky, neboť všem hercům táhne na třicítku. Nejde ani o žádnou přehnanou akci, ale o to, čeho je člověk schopen, když mu jde o život. Pak jsme si všichni rovni, ať máme peníze nebo holej zadek. A když někdo z deseti metrů trefí lukem stojícího vojáka a k tomu ještě blbě, nenazýval bych to schopnostmi, nad kterými by nejeden trénovaný lučištník Stoleté války slintal blahem. Překvapila mne navíc velice přehledně zvládnutá kamera. Pravda, jedna scéna tam byla trošku přehnaná, a sice, když jedna kost měla otevřenou zlomeninu ruky, takže jí koukala kost, kterou propíchla krk jedné vojandě, která už taková kost nebyla. Za mě zasloužené tři hvězdy. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

maliovkový thriller a rozmaznaných téénedžeroch deťoch milionárov, čo sa ocitli na jednom mieste (nápravny socialny ustav) v rámci prevýchovy zaroveň so skupinov banditov plánujúcich ich unos s výkupným jednej miliardy. Samozrejme mladí to všetko zvládli, polepšili sa láska a spravodlivosť napokon zvíťazia. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama