Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (68)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prasnica v plnej paráde! Kvík-kvík, kroch-kroch! Very funny! Očividne si každý tvorca komédií s touto herečkou (samo sebou, že ona sama tiež) myslí, že stačí prebehnúť pred kamerou a o zábavu je postarené. Bohužiaľ, ono to fungovalo u tonážneho Hardyho (spolu s Laurelom) v nemých groteskách, pri sledovaní bravčovej Melissy je vám proste trapne. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě zbožňuji humor Melissy McCarthy, a proto mi udělá radost každý film, ve kterém se objeví i když se většinou jedná o průměrné americké komedie, které neurazí ani nenadchnout. U jejích scén se vždycky zasměji a tenhle film nebyl výjimkou, jediné, co bych z toho vystřihla by byli sexuální narážky a scény mezi Melissou a Peterem Dinklagem. Jinak super. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pán Falcone, tak toto bolo naozaj dosť chabé - či už dejový rámec, postavy alebo aj samotný humor, ktorý mal byť v podstate zrejme najväčšou prednosťou celého filmu. Predchádzajúci film Spy ma celkom bavil (aj zasmiať sa na tom dalo pomerne dosť), takže v prípade The Boss som dosť sklamaný. Bolo tu síce zopár dobrých hlášok, nad ktorými sa dalo pousmiať, ale globálne nič extra. Sebecká postava Michelle ma vôbec nebavila, zato Claire v podaní Kristen Bell, to bolo už o inom. Ale celkovo som čakal oveľa viac, ale tak aspoň na 2* to bolo. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Aj keď by sa podľa obsahu mohlo zdať že sa bude jednať o rodinnú komédiu, tak to teda ani omylom. Čistá R-ková jazda pre dospelých ktorá rozhodne patrí k tomu lepšiemu čo manželia Falcone/McCarthy spolu vyprodukovali.A keď už nič iné tak plánovanie a útok na firmu Tyrona (Renaulta) Lenistra bolo božie. Až mi slzy tiekli od smiechu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, proč ne....takový je současný trend amerických komedií. Lacinější humor, nějaké to kurvování, nějaké ty koule, nějaká vagína a tak dále. Já s tím nemám sebemenší problém...ba naopak. Melissa McCarthy (přiznám se, že bych jí nepoznal) je v kurzu, Kristen Bell to pořád sluší, Peter Dinklage vždycky podrží....nechtějte víc než jednoduché pobavení a vše bude v pořádku. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama