Nemocnice Chicago Med - Série 7 (2021) (série)
Nicole RubioKamera:
Faires A. SekiyaHudba:
Atli ÖrvarssonHrají:
Nick Gehlfuss, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Marc Grapey, Brennan Brown, Nora Dunn, Dominic Rains, Hannah Riley, Jessy Schram, Steven Weber, Asjha Cooper (více)VOD (1)
Na urgentní příjem je přivezena alkoholička Donna. Dr. Scott ihned při přijmu pozná, že žena, která se do nemocnice dostala s rozbitou hlavou, ve skutečnosti umírá na poslední stadium selhání jater. Sestra Maggie sežene telefonní číslo na její dceru a zavolá jí. Lékaři a sestry jsou svědky těžkého vyrovnávání dcery s odchodem matky. Maggie seznámí svou dceru Vanessu s jejím biologickým otcem Grantem. Dr. Asherová a dr. Halstead řeší případ mileneckého páru. Dívka Julia chce totiž svému snoubenci Owenovi darovat ledvinu, kterou nutně potřebuje. Problém je ale v tom, že se Owen chce s Julií rozejít. Asherová donutí Owena, aby se Julii přiznal ještě před transplantací. K překvapení všech chce ale Julia Owenovi stále orgán darovat. Dr. Pamela Blakeová podstupuje operaci páteře. Protože ale před operací dala dr. Marcelovi plnou moc, ab\ o jejím stavu rozhodoval, je to on, kdo zvolí nevratný zákrok ve chvíli, kdy dojde k nebezpečné komplikaci. Marcel tak učiní i proti vůli Pameliny dcery Avery. Když se Pamela po operaci probere a zjistí, co se stalo, Marcelovi to vyčte. Taru zasáhnou porodní bolesti na oslavě, kterou zorganizovala. Její matka ji nakonec kvůli porouchanému výtahu musí odrodit přímo v restauraci. Dr. Choi pohřbí svého otce. Dr. Scott a dr. Halstead se ocitnou v ohrožení života ve chvíli, kdy Scottovu přítelkyni napadne útočník, který před útokem na Milenu ještě zapálil celý dům. Scott sice Milenu ubrání, ale s Halsteadem, který mu přišel na pomoc, uvíznou v plamenech.. (TV Nova)
(více)Recenze (1)
Český název - Jsme na konci. ()
Photo © National Broadcasting Company (NBC)