Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O Vánocích jsem na tento film ani nechtěl koukat, protože jsem měl pocit, že to bude nějaká Hallmarková rodinná slátanina. To jsem se ale mýlil. Sněží, sněží… je vlastně hrozně fajn kousek a navíc ještě podle románové předlohy a s hezkou vánoční atmosférou…takže o Vánocích si to jako doplněk možná pustím ještě jednou. ()

Reklama

estik97 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to označuje jako nové Love Actually, pro mě to absolutně není nic podobného. Očekávání jsem měla málo, ale bohužel to dopadlo ještě hůř než jsem čekala.. Spíše taková slaďárna pro teenagery, nemá to moc charakteru, vyloženě oddychovka u které děláte spoustu dalších věcí.. škoda, těšila jsem se na Kiernan a vlastně z toho moc nebylo.. ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

ryccoly 

všechny recenze uživatele

Klasicky přeslazené teenagerovské "drama" s bohužel hodně nereálnými milostnými příběhy. Ale když si k tomu přidáte tu úžasnou vánoční atmosféru a celkem příjemný soundtrack, dá se to vnímat trochu pohádkově. Příjemně mě překvapilo herecké obsazení, hlavně úžasná Joan Cusack. Od předlohy se příběhy sice celkem liší (srdce mi trhá hlavně destrukce příběhu Stuarta a Julie), ale film zachovává hlavní myšlenku knihy. A to je moc dobře. Je to vlastně celkem milá vánoční oddychovka k hrnku kakaa a talíři cukroví. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)

Reklama

Reklama