Miliardy - Série 1 (2016) (série)
James FoleyKamera:
Jake PolonskyHudba:
Brendan AngelidesHrají:
Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney, Susan Misner, Glenn Fleshler, Deborah Rush, Stephen Kunken, Kelly AuCoin (více)VOD (2)
Axe se po razii ve své firmě rozhodne bojovat proti úřadu státního návladního pomocí taktiky spálené země – a během toho ohrozí svůj vztah s Wendy. Chuckův výslech Dollara Billa neprobíhá tak, jak si představoval, a ocitá se pod velkým politickým tlakem. Wendy, která nyní stojí mezi dvěma soky, se snaží celou situaci diplomatickou cestou zachránit a rozhodne se Axelroda s Chuckem přimět k tomu, aby ve svém vlastním zájmu přijali dohodu. Všechno ale závisí na osobním setkání obou mužů. (HBO Europe)
(více)Recenze (3)
Tvůrcům se v šesté epizodě podařilo navodit zvláštní (pro americky hovořící- speciální) atmosféru plnou nejistoty, která se k celé tahanici o dohodu velice hodila. Opět jsem se nenudil, ta přetahovaná mě docela bavila, přestože šlo ve výsledku jen o další verzi porovnávání, kdo ho má většího. I tentokrát jsem však měl pocit, že tomu prostě něco chybí. ()
Ani jsem nečekal, že k jejich prvnímu skutečnému střetu přijde tak brzy a o to větší byla celá scéna velká síla. Takhle se tvoří pořádné seriálové drama! ()
Pochopitelně výtečně natočená schůzka setkání titánů je hlavní highlight celé epizody a byla zvládnutá výborně, s patřičným vyhrocením. ()
Photo © Showtime Networks