Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (288)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Já jsem prezident !! Já můžu všechno.." Experimentátor Brabec, oč lepší kameraman o to zoufalejší režisér, zjevně rovněž už zcela zezemanovatěl.. Směje se sám sobě, protože jinak bych potřeboval spíš jingle z Riskuj "tu-du-dum-tum".. Nevím, zda mě víc irituje posun od zoufalého pásma vyšeptaných fórů ke stvrzování odsouzení hodných nešvarů tuzemské společnosti s rasismem, sexismem a xenofobií na čele, či jakási snaha o uměleckou formu, která však ještě více obnažuje naprostou zhovadilost Bystroňova scénáře.. A třeba při Brabcovu odkazování se k bijákům z jiných vesmírů se mi už draly slzy do očí.. Nic tak odpudivého a nevtipného jsem snad ještě neviděl !! Zlatej vole Troška !! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost postoupila na high level. Neříkám, že se to nedalo očekávat asi jsem tupej nebo ne dost způsobilej, ale spoustu těch narážek jakože kameňáků jsem prostě nepochopil, především ty po kterých následuje nějaký tupý zvuk který mi jakoby říká : Máš se gebit kreténe! Prej humor pro dělnickou třídu, tak to díky bohu, že já beru prachy za to, že dělám hovno a nepatřím k ní. A když už nevíme kam v trapnosti zajít tak zostudíme hlavu státu a navrch to jeden rok před vánoci dáme do kin a za rok před vánoci na dvd. Tomu říkám kameňák!!!0% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mám pro Kameňáky nějakou zvláštní slabost. Obávám se, že hodnocení jednotlivých dílů je mezi zdejším uživatelstvem spíše otázkou zvyku, než čehokoli jiného Jinak si nedovedu představit, proč se uživatelé koukají na 5. díl, když se jim 4 předchozí nelíbily. Režisér se sice již párkrát vystřídal, ale to lidé opravdu čekají nějaký zázrak a přetransformování konceptu, který se jim doposud nelíbil? Nechápu, jaká zoufalost takové uživatele pohání. Tohle je zřejmě filmová databáze plná masochistů. Kameňák každý nesnáší, přesto si ho většina zdejších amatérských kritiků nenechá ujít. Samozřejmě s pokusy udělat 5 vtípků během minuty značně vzrůstá riziko, že většina vtipů bude nekonečně trapných, což se taky stalo. Nicméně se našla pěkná řada vtipů, nad kterými jsem se s chutí zasmál. Osobně mi příběh vůbec nevadil a podařilo se mu alespoň malinko s velkým předstihem navodit vánoční atmosféru. Trošku mě ve vánočním speciálu zaskočil zvýšený výskyt sprostějších vtípků. Úplně nejlepší byla alkoholická návštěva pražského hradu. Naopak více se dalo vymazlit neskutečně trapnou věštkyni Růžu. Navíc byl i zvukový doprovod těch nejtrapnějších vtípků. Celkově jsem však mile překvapen a ty 3 hvězdy ze sebe dostanu. Docela by mě zajímalo, kolik těch zdejších expertů tento díl opravdu vidělo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil." Kameňákovský humor nikdy nepatřil k mým nejoblíbenějším, ale ani mi nikdy neublížil. Proto jsem se do Kameňákova beze strachu vydal i na vánoce a dopadlo to podle předpokladu. Trochu nudy, několik vousatých vtipů a pár novějších pokusů o vtip. A přestože s tímto snímkem nejsem nijak zvlášť spokojen, tak mi jen tak neprošuměl kolem hlavy a pár okamžiků si dokonce budu pamatovat celý život - jen si nemůžu vzpomenout, které to jsou. ()

PaRi

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden kameňák, stačili mi ukázky, takže nepůjdu ani na tento - pro mne ztráta času a nechci vidět skvělého tvůrce F. A. Brabce jak se brodí ve sr...... . A proč se takhle snížil? Inu Pražský výběr měl kdysi písničku, kde se zpívalo: Prachy, prachy nečekají, jen po nich sáhneš a už tě mají... Je to lidský ale doufám, že u F. A. Brabce to už takto nebude vždycky. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)
  • V záběrech na dům starého Pepana (Václav Vydra) - je jasně viděž, že jde o umělý sníh. Tvůrci filmu si nedali ani práci s tím, aby poprášili sněhem i několik vedlejších domů. Stejná chyba se sněhem je ve scéně z náměstí, kde je očividně  uřízlá sněhová vrstva, která z ničeho nic končí a za ní je naprosto čisté prostředí náměstí. (ČSFD)

Reklama

Reklama