Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Jiří Dvořák, Martin Donutil, Gabriela Štefanová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší, brněnským reáliím navzdory. Druhý série je natahovaná, sestříhal bych to do max 4 dílů - zbytečné záběry na ulice, oblohu, panarama města. Napětí a souvislosti jsou v sedmi týdnech na hraně udržitelnosti pozornosti. Zuzana Kanócz o tisíc procent lepší než přeobsazovaná Vilhelmová. Iveta Jiřičková v sérií několikrát ukázala svoje pořádná prsa. Jen nevím, jestli z toho mám radost. Asi jo. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Reklama

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je značně složitější než první, což je na jednu stranu klad, protože se pořád něco děje. Nicméně v tomto případě už je to vyloženě překombinované. Deset podezřelých, deset mrtvých, pět vrahů, pět vyšetřovatelů, čert aby se v tom vyznal. Nejvíc mě mrzí, že tento případ nemá divák možnost vymyslet dřív než dojde k rozuzlení, indicií je pomálu. Nicméně ústřední motiv byl nakonec velmi zajímavý a docela mě zamrzelo, že to mystické pozadí příběhu bylo všemi těmi vraždami a sexem tak upozaděno a divák se s ním hlouběji střetl až v posledním díle. Každopádně byla ale druhá série o něco lepší než ta první. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Jiřího Langmajera se vždycky ráda podívám a tady se před kameru dostává po velkou část stopáže, potud je to v pořádku. Táňa Vilhelmová, která je přisámpánu stejný prcek jako já, mi ale jako policajtka fakt nesedí. Může se tvářit jako profík a herecky se snažit o stošest, ale ne, tohle neberu :-). Co se kvality zápletky, stylové čistoty děje a tahu na branku týká, tak první série z toho vychází jednoznačně lépe. Ano, tady je postav jako na demonstraci a toho prostoru k rozvinutí nějaké té divácké teorie i poskytnutých indicií je jako šafránu. Ale pořád je to v porovnání se všemi těmi Kriminálkami Anděl, Horní Dolní či Praha Sedlec, nebo co, pořád velmi velmi nadprůměrný počin s výtečnou režií a hodně slušným scénářem. Spoiler!!! Tak ona to byla Šifra mistra Leoparda počesku... No tak nakonec proč ne. Je to takové, milé, historické a lokální :-) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání, první série je docela fajn, ale tahle je hrozně na h**no, proč? Je tu asi půl miliardy zbytečných postav a nudných dějových linií - příklad? - v jednom díle je dějová linka s chlapíkem, kterému jeho milenka šlohne peněženku, protože se chce seznámit s jeho manželkou a jeho dokonalou rodinkou. A proč to tam je? Jenom proto, aby mohli nabourat v autě jednu z postav... A takových věcí je tu neskutečně mnoho a díky tomu to jednak není hlavní postava (že prý vyšetřovatelé, co mají na starost vraždy? Ani náhodou, větší screen time má vedlejší postava lobisty), druhak je díky tomu rozuzlení ve finální episodě nudné a nečekané asi tak, jako že katolickým papežem se stane hetero děd a nikoliv lesbická černoška, co poslouchá punk-metal a v pěstuje akvarijní rybičky. Sice poslední díl snese přísnější měřítka, ale to nic nemění na tom, že scénář zcela selhal a servíruje tupé, jednopolohové postavy a šest sedmin děje je prostě na dvě věci a nejspíš to nikoho moc nebavilo, včetně Jirky Stracha, kterej je jinak jistotou nezměrnou. Howgh. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (14)

  • Druhou řadu odvysílala také japonská TV NHK. (Duoscop)
  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)

Reklama

Reklama