Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět je děj založen na tajemnu a mystice. V průběhu série bylo pár nelogičností, které jsem odpouštěl, protože jsem se chtěl bavit. V poslední části bylo těch ne-logik více, ale zase to rozuzlení bylo překvapivé a vše se vysvětlilo tak nějak "v normálu". Takže považuji za blbost věnovat čas v hodnocení filmu tomu, abych vypočítával všechny "vady" a vlastně film jako takový vůbec neohodnotil. Zároveň přiznávám, že děj místy působil až pohádkově, ale v životě nikdy nevíte ... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílů jsem hádala, kdo by za tím mohl být a můžu říct, že po těch všech nejrůznějších obezličkách a odbočkách,jsem se trefila, až jsem se sama sobě divila a samu sebe tím překvapila. Pak jsem očekávala jak se ta celá ta krásně zamotaná krimi série rozmotá. Klubko to bylo opravdu pořádné. Jiří Strach si umí udržet divákovu pozornost a moc hezky ho napasuje přesně tam, kam potřebuje, aby šel. To se mi líbí a když je to okořeně mystický a mýtickými praktikami, jsem spokojená a to velmi. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkrátit to na 2 - 3 díly a věnovat se spíše než skládáním jednotlivých nitek příběhu složit jedno velké klubko, policejní práci, byl by z toho excelentní počin. Takhle mi z těch nitek šla hlava do kytek. Postava v podání Marka Taclíka a Jitky Čvančarové byla pro příběh zbytečná a jen dokresluje tu přebujelost příběhu. I příběhy unesených a vězněných se tu tak trochu opakuje a začíná to smrdět. Nicméně stále nadstandard české televizní produkce. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, ale já nemůžu říct, že by se to nepovedlo. Scénář a postavy byly skvěle rozehrané... Možná až trochu moc :). Mysteriózní zápletka byla, pánové Langmajer, Švehlík i Donutil dokonalí. Přesto bych si dala spíš průměrnou trojku.... Ale skrz ten konec chťouc nechťouc zvedám o právoplatnou hvězdičku. Ten závěr na zvonici, přátelé, to byl konec jako malovanej. Přesněji řečeno, byl to závěr, jako zvon! ;) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)
  • Psychiatrická léčebna Medlánky v reálu neexistuje. Byla vytvořena z nemocnice v Tišnově. (klukluka)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama