Supergirl - Season 3 (2017) (série)
Chad LoweKamera:
Shamus Whiting-HewlettHrají:
Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, Odette Annable, Chris Wood, David Harewood, Carl Lumbly, Betty Buckley, Emma Tremblay, Anjali Jay, Amy Jackson, Georgia Hacche (více)Obsahy(1)
Kara vyšetřuje, když hluboko pod National City přistane mimozemská loď; Hank se pokouší sblížit se svým otcem; Samantha hledá odpovědi u své odcizené matky. (LUKICKK)
7/10 ()
Jedna z nejlepších epizod celého seriálu. Sice nebyla moc akční, ale přesto jsem si ji užil. Parádní scéna byla, jak se Samantha stala Reign. Celkem se mi líbí vztah mezi J´onnem a jeho otcem. Ale hlavně se vrátil Mon-El, který se mezitím za 7 let ve 31. století oženil. 87% ()
Skvělá epizoda, ve které sice bylo málo akce a spíše hodně mluvení, ale to vůbec nevadilo. Naopak. Tato epizoda totiž otevřela dveře několika dělovým linkám, které nás tuto sérii čekají. Celkově se mi v téhle epizodě líbily všechny dějové linky, a to se mi stává málokdy. Bylo fajn vidět, že se vztah J´onna a jeho otce někam posunul. "Hnědá voda" mě hodně rozesmála. Winn dostal taky více prostoru a měl dobré hlášky, takže palec nahoru. Zrod Reign byl epický. No a o Karamel se vůbec nebojím, protože všichni víme, jak to na CW chodí (viz Olicity). Btw Mel a Chris jsou tak talentovaní a jejich chemie je neskutečná. ()
2/10 ()
Photo © CW Television Network / CBS