Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsem se rozmyslel, jestli to zcela odpadnu nebo ne, ale nakonec jsem vymekl, jelikoz tam bylo i par (vyjimecne vic nez 2) momentu, kde se dalo zasmat a zacatek byl taky docela fajn. Bohuzel scenarista videl hodne dobrych hororru (Evil Dead, Demoni,...)a pomyslel si, ze kdyz z nich vykradne nejake dobre scenky a myslenky, udela pekny film. To je ovsem vecny problem soudobych americkych filmaru - vykradaji a jeste spatne. Bohuzel film neni ani moc ftipny, nastesti je kratky... ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Film, který se mohl stát stejným žánrovým a generačním milníkem jako Noční můra v Elm Street, Vřískot nebo Scary Movie, leč bohužel mu nebylo dáno. Přitom má všechny předpoklady stát se instantní klasikou, přece jen Idle Hands je dokonalým žánrovým mixem, který má z nějakých filmových pouček, žánrových pravidel či zaběhlých postupů vyloženě prdel. Jen na sebe nezávazně řetězí absurdní scény a prcičkovské gagy s naprosto odzbrojujícím mámfpičizmem a nadhledem, přičemž nezapomíná na jedinou důležitou věc - pokud film není uměním, měl by být především zábavou. A zde se schází všechny hororové propriety, jen v parodickém groteskním světle a s neodolatelnou Jessicou Albou. Pokud jste se někdy ptali, proč je slavná, koukněte se na Ruku zabijáka. Beastie Boys ve světě teenagerovských hororových komedií. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Komedie s prvky z Evil Dead a hlavně s perfektními humorem. Černá komedie s nevšedním humorem, která baví jen určitou skupinu filmových diváků. Nedivím se lidem, kteří se nebavili, já jsem naštěstí opak. Pokud někoho bavil Evil Dead, nemůže být zklamán a své si u tohoto snímku určitě najde. Za mě každopádně doporučuji... 8/10 = 80% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož to, že jedna ruka netleská i když jinak je to sranda veliká už vím. Avšak tahle hororová taškařice odhalila i její další a mnohem sofistikovanější využití. Není na škodu, když si ta ruka postaví svou hlavu a na svého majitele se vybodne. Vono kdo by neměl ve svém okolí někoho, komu by s chutí a rád nevrazil flašku do hlavy či ho rovnou té hlavy kompletně zbavil a přitom měl alibi, to né já, to ta ruka smyslů a mé kontroly zbavená . I ti rodiče někdy lezou pěkně na nervy, potud výborné. Průser nastane ve chvíli, kdy se objeví sexy Jessica a dokonce s ní skončíte v posteli a na rozdíl od vašeho mozku i čistě pudového chtíče, ta ruka netouží po jejích ladných křivkách, ale jen po jejím krku a krvi. To už jednoho nasere a musí s tím něco udělat. A jelikož když je potřeba i levačka poslouží dobře, amputace se jeví jako přijatelná volba, přece jen je to Alba! Že ta useknutá ručka se i tak ukáže jako opravdu emancipovaná krvelačná mrcha je už věc jiná. Vono vidět skalpované The Offspring ale taky není k zahození a ještě si u této archaické libůstky člověk uvědomí, kde asi začala Jessica Albína cvičit své později tak proslavené sexy tanečky :-) ()

van Lumineux 

všechny recenze uživatele

Představa teen age jak jsme chtěli, aby ve skutečnosti vypadala - jako zkouřená flákačka v americkém předměstí. Tak to sice víceméně bylo, ale nebylo přítomno halloweenské dobrodružství se zabijáckou rukou a pokud vím, tak ani Jessica Alba v kostýmu zlobivého anděla - tohle jsem si neobjednal! Nezbyde tedy než opět zkouknout tento "kult pro ujeťáky"; přiznávám, že spíše soukromý kult, což mu pro mě jen těžko může ubrat na sympatiích. Taky kdo by neměl rád oslavu flákačství, záhrobního kamarádství a utržený skalp Bryana Hollanda, že. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (20)

  • Na školním večírku hraje známá punk-rocková kapela The Offspring, která ve filmu zahrála dvě skladby a to "Beheaded" a "I Wanna Be Sedated" (Stocki)
  • Debi si označuje na mapě místa vražd, po prvním střihu jsou písmenem X označena čtyři místa, napodruhé je na mapě označených míst již sedm a Debi si označuje až osmé. (Stocki)
  • Poté co Anton porazí autem Debi, již má pravou ruku useknutou. Když ale odjíždí pryč, můžeme si všimnout, že Anton používá k otáčení volantu obě ruce a pravá je v pořádku (Stocki)

Reklama

Reklama