Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož to, že jedna ruka netleská i když jinak je to sranda veliká už vím. Avšak tahle hororová taškařice odhalila i její další a mnohem sofistikovanější využití. Není na škodu, když si ta ruka postaví svou hlavu a na svého majitele se vybodne. Vono kdo by neměl ve svém okolí někoho, komu by s chutí a rád nevrazil flašku do hlavy či ho rovnou té hlavy kompletně zbavil a přitom měl alibi, to né já, to ta ruka smyslů a mé kontroly zbavená . I ti rodiče někdy lezou pěkně na nervy, potud výborné. Průser nastane ve chvíli, kdy se objeví sexy Jessica a dokonce s ní skončíte v posteli a na rozdíl od vašeho mozku i čistě pudového chtíče, ta ruka netouží po jejích ladných křivkách, ale jen po jejím krku a krvi. To už jednoho nasere a musí s tím něco udělat. A jelikož když je potřeba i levačka poslouží dobře, amputace se jeví jako přijatelná volba, přece jen je to Alba! Že ta useknutá ručka se i tak ukáže jako opravdu emancipovaná krvelačná mrcha je už věc jiná. Vono vidět skalpované The Offspring ale taky není k zahození a ještě si u této archaické libůstky člověk uvědomí, kde asi začala Jessica Albína cvičit své později tak proslavené sexy tanečky :-) ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Pro některé kultovní film, který paroduje slashery a různá velká díla světového hororu (Evil Dead 2, Halloween a další). Tehdy ještě prosazující se Devon Sawa (později hrdina prvního Nezvratného osudu či klipu rapera Eminema) vzal hlavní roli v tomhle filmu a udělal rozhodně dobře. Druh humoru obsažený v tomto filmu, ač může někomu kazit dojem, dokáže být někdy velmi věcný, jak se ukáže v mnoha zručně natočených scénách (zakročující policisté v domě, větrák na konci). Duo těch, kteří Devonovi sekundují (Green-Henson) se taky povedlo a Jessica Alba vypadala tehdy taky lépe. Vedlejší zápletka s jeptiškou taktéž ujde. Celkově můžu být spokojen. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

"Sakra, přišli naši! Dokončíme to až příště, naše by trefil šlak, kdyby zjistili, že jejich dceru przní otrhanej, zakrvácenej kluk." Musím říct, že přesně na něco takovýho jsem měl náladu a dokonale to splnilo požadavky. Je to nenáročný, možná až stupidní, ale děsně zábavný a mohl jsem v klidu na hodinu a půl vypnout mozek. Furt se tu něco děje a je to správně ulítlý, krev tu teče proudem a fórky jsou výborný. Je tu asi osmnáctiletá Jessica Alba a vůbec není protivná, dokonce i Devon Sawa (kterej mi třeba v Nezvratnym osudu vadil) je tady perfektní. A zombie dvojice Green - Henson tu má taky cool hlášky. A navíc tu na maturáku hrajou Offspring! 4* jsou sice možná až moc, protože zombie komedií je spousta lepších, ale žádná se nehodí do režimu "vypnuto" jako takhle. ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Čo by asi napísala ruka zabijak? Komu sa to nelúbi nech skape!!! Čo by počúvala ruka zabijak? The offspring!!! Po kom by najradšej skočila ruka zabijak? Po Jessice Albe!!! Ajajaj mám ruku zabijak. PS: Beheaded od offspring je punkrocková pecka suprová jak je Jessica Alba rajcovná (tzn. fakt moc). 70% ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To zas jednou zplodili úchylárnu! Nikdy sem neměl nic proti béčkové produkci a tady mám pocit, že se jí snaží parodovat. Jako by si tu někdo pouštěl večer před spaním Petera Jacksona a pak se jal udělat něco po svém v témž duchu. Devon Sawa, ještě než se rozhodl škádlit Smrtku počal mít problémy s vlastní rukou, která začala vlastnit podivně zabijácké nálady. Tohle není horor, ale hodně praštěná černá komedie, která sem tam zaleje osazenstvo krví, nechá pomixovat tělíčka do polívky surovosti a hlavně zásobuje docela slušnýma hláškama. Jessica Alba je kus, ne ten kus masa jakým by jí titulovali autoři filmu, ale kus pěkné holky, takže herecky je to vyvážené. Navíc co provedli Dexteru Hollandovi, no tak to teda, to sem nečekal. The Offspring to pěkně roztočili a závěru dodali pořádnou šťávu svou nadupanou muzikou. Takže jako horor slabé 2 hvězdičky, ale jako totálně ulítlá černá komedie za 3. Už dlouho sem neviděl tolika litrů krve :o) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (20)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 84. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)
  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)
  • Hlas, který řekne “Murder in Bolan“ v televizních zprávách poté co Anton zapne televizi, patří samotnému režisérovi Rodmanu Flenderovi. (Stocki)

Reklama

Reklama