Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (266)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Vzácný příklad komediálního pokračování, které nedělá svému předchůdci ostudu a naopak na něj kvalitativně a příběhově důstojně navazuje a vedle nových prvků také šikovně odkazuje na povedené momenty z jedničky. Herci si fórky evidentně velmi užívají a jejich upřímné pobavení se přenáší rovnou na diváky. Neobvyklé je také to, že snímek začne slaběji a s postupem času se zlepšuje a je čím dál tím vtipnější, což dojem z filmu podstatně zlepší, když se mu podaří skončit ve formě a na vrcholu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po superulítlé, ale díky Efronovi a Rogenovi zábavné, jedničce jsem se poměrně na oznámené pokračování těšil a zprvu jsem i plánoval na něj zajít do kina. Děkuju všem bohům, že jsem se tohoto plánu pustil a zhlédnul tuto feministickou patlaninu s tím nejnesnesitelnějším gay story v pozadí až v klidu domova. Tak jak jsem nedávno vychvaloval Chloe za její stoupání po žebříčku hereckého talentu, tak za roli v Neighbours 2 bych jí nejraději provždy odepsal. Škoda Zaca pro tyhle teenagerské blbosti, už by se mohl odrazit někam dál. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama