Reklama

Reklama

Mr. Robot - Série 2

(série)
USA, 2016, 9 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Režie:

Sam Esmail

Kamera:

Tod Campbell

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Grace Gummer, Martin Wallström, Gloria Reuben (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Fsociety spouští revoluci. Skupina dál bojuje proti E Corpu a zvrácené myšlenky nutí Elliota, aby se neustále pral sám se sebou. (Netflix)

Zajímavosti (11)

  • V traileru na tuto sérii můžeme spatřit telefonní číslo, na které když zavoláme, ozve se binární kód, po jehož rozluštění nám vyjde „fsoc.sh“, což je webová stránka, kde jsme mohli před uveřejněním této série získat tričko Mr. Robot. (ČSFD)

Mr. Robot (2015) (seriál)

  • Původně se počítalo pouze s minisérií, ale po značném ohlasu, který seriál získal, se televize rozhodla pokračovat s 2. řadou. (Kailo)

Mr. Robot - d2.6_d4rlene.p12 (2016) (epizoda) (S02E08)

  • V cca 5. minutě se na obrazovce objeví rozvrh agentů FBI se jmény. Ve skutečnosti jsou to jména lidí, kteří na tomto seriálu pracovali. (Leopard105)

Mr. Robot - d2.6_d4rlene.p12 (2016) (epizoda) (S02E08)

  • IP adresa Mobleyho (Azhar Khan) telefonu, kterou můžeme vidět na notebooku s terminálem, je 192.251.68.243. Když si ji otevřete v prohlížeči, otevře se vám terminál a můžete se podívat „pod pokličku“ jeho telefonu. Zkuste si například tyto příkazy: „ls“ a stiskněte enter, „cd card“ a stiskněte enter, „cd Android“ a stiskněte enter, „cat eat.txt“ a stiskněte enter. Jsou to Mobleyho poznámky, kam chodil jíst. (Leopard105)

Reklama

Reklama