Živí mrtví: Počátek konce - Série 3 (2017) (série)
Alrick RileyScénář:
Wes BrownKamera:
Christopher LaVasseurHrají:
Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Daniel Sharman, Sam Underwood, Michael William Freeman, Justin Rain, Kalani Queypo, Linda Gehringer, Luke Spencer Roberts, Matt LaskyRecenze (8)
Jeden z nejlepších dílů této série a celého seriálu. Vypadá to na hodně slibný rozjezd, nechme se překvapit. Hladové stádo je na cestě, kdo ho zastaví .. ()
8/10 ()
No konečně jsme se dostali k pořádnému rozjezdu třetí série. Za mě nejlepší díl, akce, akce, akce! ()
"There's a reckoning at hand. Something new, something to delight in. A beast, man. From the desert, i think. Where there's no obstacles, nothing to keep it from growing. It's bigger than you can imagine. It's biblical." ()
Ale fuj... je vidět, že scénáristů opravdu dochází fantazie. Vykrádat staršího bratříčka (kočírujeme hordu) takto trapným způsobem (mimochodem, kde ten retard vzal granátomet!?) mě doslova uráží a irituje. Mám pocit násilím roubované akce s využitím již jednou ve The Walking Dead postupů. Jako divákovi obou sérií mi to připadá laciné a urážlivé.Navíc ta logika chování postav!? Přemýšlím, jestli mě nějaký díl naštval víc než tenhle. ()