Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Poslední díl a největší průšvih. Ano knihy jsem četla, ne nepatřím mezi náctileté, ale tvořím si svůj vlastní názor na vše po svém... na film jsem šla proto, že jsem chtěla relaxovat, prostě vypnout a třeba se i zasmát absurditám, který se v předchozích dílech objevily. Závěr mohl být daleko lepší neb znám předlohu a s tou by se dalo slušně pracovat, bohužel souhlasím s Mattym, který to vystihl přesně 15 minut ( klapka střih a máme hotovo). Hudební vsuvka byla na výbornou. Pozn. Ženy a dívky mají rádi příběhy s dobrým koncem a ve většině případů nemusí jít o realitu, to celá série odstínů splňuje... proto se z toho stal fenomén po celém světě! Oba hlavní protagonisté mám ráda, ale musím říct, že v jiných filmech víc než v této sérii. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Obecně tu trilogii hodnotím pozitivně, nemůžu říct, že bych s tím měl problém, jako spousta ostatních. Poslední díl už nebyl nijak příběhově přínosnej, kdykoli dostali choutky, tak se na to skočilo. To byl záměr každý části. Ta zápletka byla trapná, jenom aby to nebylo všechno tak růžový (nebo rudý?). Dakota Johnson už jako paní Greyová si uměla taky dupnout, tím pádem už byl i Jamie Dornan víc snesitelnější. A konec dobrej, všechno dobrý. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Teď budu asi zřejmě ukamenovaná, ale tohle je můj názor, za mě nejlepší film z celé série odstínů. Je tam sex, napětí romantika, naivita a i červená místnost. Pro někoho klišé, pro mě super odpočinkový film, u kterého jsem se zasmála, klepala si na čelo, i jsem si poplakala. Celá série je určená převážně pro ženský a ty se v tom budou vyžívat nejvíce, já bych život, který ve filmu má Anastázie brala hned, vždyť kdo by odolal těm psím očím Jamieho Dornana? ()

Fleinka 

všechny recenze uživatele

Končím s prací i se studiem a začnu se živit, jako spisovatelka BDSM románů. Neviděla jsem sice první dva díly, celé mi to přišlo jak německá kriminálka: bez děje a komisaře Rexe. Narvané kino k prasknutí, spoustu trpících kluků, co se vyrazili podívat na toho pana úžasného a zjistit po čem jejich partnerky touží... myslím, že většina si všímali více pout, análních kolíků než toho luxusu, kterým pan Šedý oplíval. Každopádně jiskra naděje, že je partnerky neopustí byla zažehnuta, jelikož pan Šedý neumí vařit...ufff. Čekala jsem krapet jiný konec, takový kdy se Anestejža probudí z bezvědomi na dlaždičkách McDonaldu, když uklouzla po omastku z fritézi, při smažení hranolků a všechno se jí to jen zdálo....to možná bude v dalším díle....necháme se překvapit. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby byly 100,4 milionu dolarů, celosvětové pak 372 mil. (NIRO)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama