Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

waska 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů docela dobrých, Honza Dolanský a David Gránský mě vyloženě baví. Boje tří hospod uvnitř Prdelákova byly docela zajímavý a úsměvný, bohužel s postupem čas těch bojů je až moc a na každý vyřešený připadnou další dva nové, až je to maličko únavný. Buď s tím scénaristi něco udělají nebo se z toho stane brak typu Ulice. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený komediální seriál o dvojici dobrých kuchařů, kteří jsou švorc a chtějí poděděnou ruiny přetvořit na restauraci. Mezi nejlepší vedlejší postavu řadím vietnamského obchodníka Lia, který má obchůdek hned vedle budoucí restaurace. Liu má super hlášky a když nahodí svůj "vietnamský" přízvuk, tak je to úplně pecka. V seriálu se řeší i vztahy jednotlivých postav. Není to sice nic světoborného, ale vždy se u seriálu dobře odreaguji a pobavím. Mezi českými seriály je to lepší průměr, čili 3*. Hodnocení: 57/100. ()

Reklama

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nejhorší a člověk hledající kulisu ke klidnému večeru se snad i příjemně zabavil. Postavy relativně koukatelné, teda až na Malvínu, ta co dělala se Suchošem, to byl děs. Ale ok... Staré dobré osazení v čele s Dolanským, Prachařem, Leichtovou, Babčákovou, Poláškem atd, bylo fajn.... po té co se přidávali další a další postavy, to začalo připomínat Ulici a vše šlo do kopru...Hlavně Staňková s Novákem ml.. teda byli brrrr.... Ale těch postav tam pak začalo být tolik, že to prostě ztratilo to původní "kouzlo"... Celkem víc jak 200 epizod je fakt ztráta času a abych byl upřímný, tak na "druhou půlku" už sem se ani nedíval....Je to tak asi jediný seriál (pokud nepočítám krátké období Ulice a Ordinace s přítelkyní) který sem přestal sledovat protože mě přestal bavit... 30% ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková Růžovka nebo Vékávéčka. Ale protože se to odehrává v gastro prostředí, zdobí to Kristýnka Leichtová, Michal Suchánek opět potvrdil, že hrát umí, né že ne, a víc než občas je to i vtipné, ty čtyři hvězdy si to zaslouží. Jasně, nebudu scenáristy obviňovat z totálního vykradení Gilmore Girls a dalších seriálů, protože kdo má ty nové zápletky taky pořád vymýšlet, že jo. Tohle se povedlo a těším se na druhou sérii, snad to ne*kurvíte. ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Mno,ako by som sa slušne vyjadril k prvým dvom dielom,aha,už to mám,fekálie,fekálie.... !. Momentálny TV trend je varenie,každý chuj a pipina varí. Prima produkcia si povedala, prečo to ešte nevyužiť a na rýchlo nezbalastiť niečo na tú tému?. Výsledok máte možnosť vidieť sami. Obávam sa že TV kanalizácie nestoja o to aby sa vymanili s tých hovien,vyhovuje im debilita divákov. Nemusia sa namáhať a snažiť sa aspoň trochu zvyšovať latku kvality vysielaného obsahu ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Za celé období natáčení bylo spotřebováno 1 272 000 kusů papírů A4 = 2 544 balíků papírů = 6 360kg papíru. Toto množství papíru by zakrylo plochu 79 067 metrů čtverečních (téměř 8 hektarů plochy). (TheSlezy)
  • Při počtu 204 dílů a průměrné stopáži 57 minut jednoho dílu se vyrobilo celkem 11 628 minut vysílacího času seriálu = 194 hodin. Kdyby chtěl člověk zhlédnout najedou všechny díly, musel byt nepřetržitě koukat na televizi 8 dní. (TheSlezy)

Reklama

Reklama