Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Milonak odpad!

všechny recenze uživatele

Po revoluci v roce 1989 započalo období, kdy se v různých oborech lidské činnosti začali objevovat a podnikat lidé, kteří pro daný obor neměli absolutně žádné předpoklady. Někteří psali scénáře, jiní režírovali a další si kupříkladu hráli na herce a všem jim to bylo umožněno díky amatérským televizním stanicím, které se tvářily světově, nebo si to aspoň o sobě myslely. A přesně tohle je případ tohoto paskvilu. Dementní scénář a povětšinou trapné herecké výkony - vůbec nechápu, proč by měli být profesí "herci" např. Prachař, Polášek, atd.. Neherectví je občas na místě a může být i zajímavé, ne ale v tomto podání. Už prosím takovéto hnusy netočte.....1% ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

tak to je fajn, že v době kdy se vláda snaží potopit všechny český hospody - protože nemaj rádi lidi, vynoří se hned jeden pozitivní seriál o podnikání v gastrobyznyse. Za chvíli bude seriál o hospodě stejný fantasy jako seriály o českých přístavech, co si budem povídat. Tady už snad chybí jen ryze český seriál o opravářích výtahů v mrakodrapu, o lovcích sobů, doktorů z vysokých hor a možná nějaká ta romantika na lodi. Všemu by mohlo dominovat luxusní uvědomělé dramedy o topičích z letního kina. Takže proč ne něco veselého o otevření hospody v zemi, kde se právě zavírá... ()

Reklama

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Už mám plné zuby těchto interiérových seriálů. Ať je to seriál o letišti, o kadeřnictví o nemocnici atd., všecko nakonec stejně skončí v bytě, kanceláři a hospodě. A tam se řeší dokola to samé. Když se Prachař starší objevil v hospodě a řešil nějaké průsery, myslel jsem že koukám na Doktory z počátků. Všechno na jedno brdo. Stejná kamera, stejná režie, herci hrajou jednu stejnou šablonu. Nepoznáte rozdíl. Všecky hovna smrdí stejně. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kže Štrásovka a spol. jedou na rekordní počet dílů,že snad i Tak jde čas přiráží prdel ke zdi,aby snad....nebyl smrad.....a my všichni příznivci Televizních Novin víme,že výše zmíněný životní příbeh nás všech(a všech ulic v dohledu),že po 3tisícím dílu vítáme víkend a s ním vstřebáváme,co se na štrííítuuuu odplayilo.Spálenej rorejs má sympatickejch 80 dílů,čimžpádem nekompromisně útočí na stupně vítězů,který nemaj obdoby,smysl či začátek bo konec. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Série je velice inspirována seriálem Gilmorova děvčata (od r. 2000). Oba seriály mají mladou maminku s dcerou, která pochází z bohaté rodiny, ale s rodinou jsou rozhádaní. Dcera se dostane na drahou školu, kterou musí zafinancovat rodina, odměnou za tyhle peníze jsou pravidelné schůzky na obědě (večeři). Otec dcery je v obou případech bohatý pán. Navíc se Klára (Kristýna Leichtová) z Ohnivýho kuřete zamiluje do kuchaře, který má svoji restauraci a Lorelai (Lauren Graham) z Gilmorových devčat se zamiluje do kuchaře, který má vlastní bistro. (Superstein)
  • V seriálu si zahrálo celkem 674 herců (v rolích hlavních, vedlejších, epizodních). [Zdroj: digitalnitelevize.cz] (TheSlezy)

Reklama

Reklama