Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aligátor opět řádí, tentokrát v Los Angeleské zátoce. Matka s dcerou ohlásí na policii zmizení otce a syna. Policie nejdříve odmítá na případu pracovat, až do chvíle, kdy se v Los Angeleské zátoce objeví část lidské končetiny. Stanete se svědky volného pokračování amerického fantastického thrilleru Aligátor. (Lucernafilm Video)

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animal horror o zmutovanom, prerastenom aligátorovi, vyčíňajúcom v mestskom kanalizačnom systéme. Úplne zbytočné pokračovanie po viac ako desiatich rokoch od natočenia prvého filmu. Ono ani ten za bohviečo nestál, ale istú dávku originality a nádych atmosféry mal. Zato "Aligator 2: Mutácia" je veľmi slabým snímkom, ktorý chce žiť z úspechu svojho predchodcu. Nepodarilo sa. * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše komedie než animal horror. A schválně, jak dlouho vám bude trvat, než mezi lovci aligátora odhalíte mladičkého Kane Hoddera? Dva použité záběry z jedničky docela pobaví. Jinak nic moc, na film o aligátoru požírajícím lidi poměrně slabé a největší průser vlastně je, že to ani tak není o aligátoru. Ale zábavné to je. ()

Reklama

MindTuber odpad!

všechny recenze uživatele

Kéž by byl do odpadu spláchnut tento film i s aligátorem. Jde o typický papundeklový horor ve smyslu chatrného scénáře, hereckých výkonů i efektů. Tohle je skvělý film, když ho chytnete uprostřed úklidu na nějaké televizní stanici a necháte ho jako pozadí, které stejně přehlušuje zvuk vysavače. Občas se mrknete a zasmějete, ale nemáte ve výsledku ten pocit, že jste poslali hodinu a půl svého života do kanálu. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, tak jsem asi jediný, kdo se skvělě bavil. Druhý díl ALIGATORa se s tím vúbec nepáře a už od začátku jde nekompromisně na věc (takhle hladový nebyl snad ani Spielbergův žralok v JAWS). Prostě jde o další super americké béčko, na které se po totáči stály před kinem fronty. Bohužel už to dnešní zhýčkaný divák, který má volný přístup vpodstatě ke všemu (zvláště poté, co to x-krát opakovali na Nově), nedokáže ocenit. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná kravina, která navazuje na první díl už třeba tím, že si z něj půjčuje některé aligátoří záběry. Paradoxně v 11 let starém filmu vypadá samotný aligátor mnohem věrohodněji. Zhruba do 30 minuty jsem si říkal, jestli vůbec děj filmu bude o gigantickém aligátorovi nebo budeme sledovat příběhy nezajímavých postav. 0% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Režisérom mal byť pôvodne producent Brandon Chase. (beso74)
  • Ve filmu bylo použito několik scén z předchozího dílu. (Žralok)

Reklama

Reklama