The Deuce: Špína Manhattanu - Série 2 (2018) (série)
Tanya HamiltonScénář:
George PelecanosKamera:
Yaron OrbachHrají:
James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gbenga Akinnagbe, Chris Bauer, Gary Carr, Chris Coy, Dominique Fishback, Lawrence Gilliard Jr., Luke Kirby, Margarita Levijeva, Emily Meade, Jamie Neumann (více)VOD (1)
U sledování druhé sezóny si připadám jako na houpačce, minulý díl byl jasnou katastrofou, zatímco u osmé epizody jsem se velmi dobře bavil. Musím poděkovat uživateli mira007 za odkaz na článek. Poučné. Jen nechápu, proč se Emily Meade necítí dobře u sexuálních scén a přemýšlí, co na to jednou řeknou její děti. Ona ze scénáře opravdu nepochopila, že jde o roli prostitutky a pornoherečky? Hmmm, co na to říct? ()
konec jsme nečekal, škoda, že jsem si ho asi sekundu před koncem přečetl tady,,:D ()
Z letargie minulého dílu mne v osmém díle druhé řady probrali tři věci: 1) C.C. musel prodat svou červenou Karkulku v podání Emily Meade, s kterou se rozloučil tím, že ji znásilnil - to, že intim scény tohoto seroše není úplně easy natočit jsem se dočetl i v mém oblíbeném časopisu https://www.respekt.cz/denni-menu/koordinator-intimity-jak-hbo-nataci-sexualni-sceny-v-ere-metoo 2) cameo role otce Vince v podání Armanda Assante 3) závěr - C.C. si přišel pro prachy do masážního salonu a dostal masáž - ze sociálního dramatu se stává čirá gangsterka ... celkem zábavná gangsterka. ()
"Moc mu to mlelo" .... bohužel, tohle druhou řadu už nijak nezachrání. Druhá série hodně za očekáváním. ()
Photo © Paul Schiraldi/HBO