Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si myslel, že mi Harry Potter v drsnější roli nebude sedět, ale nakonec se ukázalo, že on ani není moc problém. Nějak jsem měl ale hodně dlouhou dobu problém uvěřit, že tam skutečně je nějaký případ. Byl tam, trochu jinde, což měl být zajímavý scenáristický zvrat, ale to zase tolik nevyšlo. Ale zajímavý náhled na to, jaká přesvědčení i dnes mohou existovat. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Jednohubkovité a jednoduché, ale celkom pozerateľné. Pomohol by menej televízny vizuál a pomerne ťažko uveriť aj, že Radcliffe by so svojou konštrukciou bez problémov zapadol medzi hlavohruďovité vyholené hlavy. Ale s Toni Collette im to dokopy tak zvláštne seklo. Mali by si zahrať učiteľku sexu a jej žiaka, to by im sedelo perfektne. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Hmm, Harry Potter jako skinhead? To dává smysl :o) Nebudu popírat, že mě filmy s touhle tématikou berou, a není to tím, že bych s náckama jakkoli sympatizoval. Je pro mě zajímavá sledovat tyhle skupiny fanatiků, který Svět vidí jen jednou barvou. Tady se jako člověk nestačí divit, páč těch hákáčů, vlajek, hajlovaček je tady fakt mraky. Ze začátku mi to připomínalo dokonalý Kult hákovýho kříže, taky se člověk podívá na párty k těmhle uličníkům. A postupně se dostaneš hloubějc a hloubějc až k těm, který už nejsou jen prdlý náckové, který mlátěj přistěhovalce, ale který chtěj dělat teroristický akcičky. No, Harrymu už 100% navždy zůstane nálepka čaroděje z Bradavic, aby taky né. Ale když se mu bude takle dařit a pro svou roli udělá maximum, tak by si tuhle kouzelnickou nálepku mohl jednou se ctí odlepit a říct si, kurňa dyť já sem odehrál skvělý role! Stejně je mazec, žě v Améru můžou takle pochodovat s hákáčema na pažích jako by se nechumelilo :o) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kvalitné B-čko. Spočiatku som myslel, že sa dej odohráva koncom sedemdesiatych rokoch- súdiac podľa Radcliffeovho outfitu a účesu, ale to nie je jediný nezmar tohto filmu. Druhým je prežúvanie Colletteovej a tretím očividný nedostatok financíí. Ale napätie to má, priznávam, a za to udeľujem jednu hviezdičku. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

D. Radcliffe jako tajnej agent FBI, kterej infiltruje neonacistickou buňku, působí sice trochu komicky (on prostě pořád vypadá jak malý děcko, nedá se nic dělat), nicméně snahu mu nemůžeme upřít. Zbytek castingu se naopak povedl, protože některý z nich potkat v civilu, stejně bych měl asi obavy. :D Ale jinak je to vcelku průměrná kriminálka, kde se nestane nic extra zajímavýho, jinýho, převratnýho - taková ta klasika, kdy nováčkovi nikdo moc nevěří, hlavní nadřízenej je proti všemu, ale nakonec stejně uzná, že ten postup ve vyšetřování vlastně zase tak špatnej nebyl. Trochu to teda zabíjí ten konec, kde jsem furt čekal, že se ještě něco stane, ale to se nedá nic dělat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama