Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra, skvělý Radcliffe, skvělé i další herecké výkony. Bohužel, bohužel slabý příběh. Samotný příběh nepřidává nic navíc ke klasickému schématu druhořadý ale jinak kvalitní "policista" se stane infiltrátorem/tajným agentem nějaké zlé bandy lidí, kterou musí dostat. Navíc tohle schéma je ořezané - chybí tu klasický konflikt mezi skupinou a vykonáním "práce", případně rozporuplný ne tak úplný happyend, více napětí, více drama. Dát to do ruky někomu zkušenějšímu, námět, herce, kameramana, ať udělá scénář nový a zrežíruje to, mohli jsme být dál. Škoda, přeškoda. Ale i tak jsem si to užil a s trochou nadhledu bych to mohl fanouškům žánru/tématu doporučit. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Když člověk zkousne fakt, že Harry Potter by mezi neonacisty proklouzl asi stejně přirozeně, jako Zdeněk Troška do Oskarové nominace za nejlepší cizojazyčný film, jedná se o velice autentický a uvěřitelný film o tom, jak blízko může být lidská společnost od hrozby v podobě moderní rasové vojny, můžu Vám říct, že po skončení filmu mi bylo celkem špatně.............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE JEN JEDNA PODSTATNÁ INGREDIENCE FAŠISMU – VŠICHNI MI UBLIŽUJÍ!...“ /// Tak kampak by se ještě dalo infiltrovat… Ajo! Nácíčci… Introvert, autsajdr, člověk bez kámošů a v kolektivu neoblíbený… jehož výhodou je, že není úplně blbej, vobjevuje a zkoumá fašistický podhoubí USA – skinheads, KKK, Árijská aliance… lidi, pro který je „White power“ přesvědčením (fajn vás poznat). No a pak jsou tady ti druzí… Životní rozpolcenost agentova – jak bejvá zvykem – ovšem žádný zkroušený meditace. Prostě příběh, na kterým je zajímavej ten svět „čistej v duchu i rase“. Ovšem nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu bojovat za rasu, za čest a vlast. 2.) Chystám se k někomu vlízt. 3.) Thx za titule „kolcak“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

"Ahoj, vypatlaná white trash lůzo, která svojí kardinální neschopnost svádí na negry a považuje se za nadlidi, ačkoliv je komplet na sociálních dávkách, jmenuji se Foster, Nate Foster. Zasvětím vás do situace, jsem válečný veterán z Iráku a mám IQ 120, vypadám jako student druhého ročníku střední školy, vysoký a fyzicky zdatný jsem jako vaše třináctiletá sestra, kterou proti její vůli pícháte svými nežidovsky obřezanými miniptáky stejně jako v dětství píchal fotr vás a mám velmi unikátní schopnosti ze speciálních jednotek, natolik speciálních, že o mé účasti v nich nenaleznete záznam, takže ani nepátrejte, hihihi! I když jsem natolik intelektuální, chtěl bych se k vám strašně moc připojit, chlastat celý den lahváče před árijskou indickou večerkou a mlátit negry na ulici, to je fakt můj aktuální životní sen, protože mě k tomu donutily ty zkušenosti z Iráku. Jestli vás můj životopis dostatečně nepřesvědčil k mému přijetí do této prestižní party, tak dobře poslouchejte, ano? Ehm, stojí za mnou někdo? Ne? Tak tedy: "14, 88, 14, 88, bro!" -"WOOOW, Heil, Nate! Heil! Seš fakt třída, kurva, fakt se mi líbíš a vidím, že seš árijec jak poleno, pičo, stejný nadčlověk jako my, pičo a ten typický britský přízvuk ti tady na středozápadě fakt dodává na autenticitě, vůbec tě nepodezříváme, že seš fízl, chceme tě okamžitě, kurva, fakt že jo, a že dostat se mezi nás fakt není prdel, i když občas je, ale o tom až večer, jen mi do prdele ještě prozraď, 14, 88, 14, 88, proč nosíš ty zasraný židovský džíny Lewis, kurva? Hmm? No?" -"eeee, uuhhhmmm, nosím je z toho důvodu, ehm, ehm, 14, 88, 14, 88, bro, protože mi je koupil, ehmm, můj bratr, ehm, jako, ehm, dárek, ehm, když jsem se vrátil z Iráku, kurva! Takže je nosím ty tři roky kvůli němu a ty ho neurážej, nebo se naseru a složím tady během pěti vteřin rubikovu kostku, kurva, kurva, 14, 88, bro." -"Tak to jo, píčo, vole, tak tos uspěl, vítej mezi námi ve Waffen-SS Division: Der Dummkopf a když se už tak skvěle známe, kurva, píčo, nechceš seznámit se špičkami rasistické teroristické buňky v USA, která plánuje útoky proti nic netušícím lidem? Do týdne tě s nimi seznámíme, co ty na to, kurva, 14, 88, 14, 88". -"Jupí, to bych moc rád, víte, rád bych je poznal, i když jsem oficiálně nácek teprve dvacet vteřin". -"Domluveno, píčo". 60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna na tenhle typ filmu měla náladu a chuť, protože se mi to docela líbilo. Jediné, co bych filmu vytkla je hlavní herec. Daniel byť je to skvělý herec, do téhle role se nehodil a dokázala bych si představit kohokoliv jiného. Být já v jedné z těch skupin, tak si prostě říkám, že na tom mrňousovi, který je až moc chytrý a kultivovaný mi prostě něco nesedí. Když dám ale Daniela stranou, tak to bylo dobré. Místy trochu utahané a nudné, ale díky Danově herectví se to dalo zvládnout. Možná bych uvítala více skupinových akcí a akce všeobecně. Zátah na konci byl nejlepší z celého filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama