Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

berny2468 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, když snímek se zajímavým námětem, je natočen tak nezajímavě a s ničím navíc. Přitom herecky dobře obsazené a hlavně se zajímavým námětem. Ovšem je to trestuhodně krátké a nezasáhne to jak má a jak by dle příběhu rozhodně mohlo, což je obrovská škoda. Zbytečně krátký úvod a vlastně vše je zbytečně zkratkovité. Naštěstí tam jakási chemie působí a přes některý amatérismus jsou i zajímavé scény. Ovšem vím že tohle mohlo mít úplně jinou úroveň, s trochou více snahy a originality a to je to co zamrzí, ale přesto jsem se nenudil....55%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skoro se až divím, že to není od Sparkse, on ale nemá tyhle smrtelný choroby v repertoáru. Je to super romantika se všema zaběhlejma klišé, ale díky Schwarzeneggerovi jr. a Belle pořád stravitelný. Bella je tu oproti jinejm filmům roztomilejší a zranitelnější a to jí sluší. Příběh vystavěnej, sice předvídatelně, ale tak aby si mě to nakonci získalo. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická dráma, ktorú som chcel vidieť hlavne z dôvodu účasti Arnoldovho syna. Podoba tam je, ale je zaujímavé, že v niektorých momentoch mi pripomínal otca, ale občas som v ňom videl i jeho mamu. Herecky je na tom o dosť lepšie než otec Arnold, ale je isté, že väčšia hviezda nikdy nebude. Film je dosť predvídateľný, pripomína skôr rozprávku, ale neurazí. Príjemný, pozerateľný priemer. 60%. ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Well.. rozjezd to ma dobrej ale zhruba od pulky to zacne pusobit hrozne cringe a ke konci se to zase snazi hrat moc na city. Kazdopadne u Belly odvedli make up artisti velmi decent praci i jeji herectvi a zpev nebyl vubec spatnej. Mladej Arnie trochu pokulhaval, ale aspon pusobil prirozene. Proste dalsi takova romantická teen jednohubka kterou moje cynicka duse nedokaze ocenit na plne care. Silná 3* = 70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama