Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (370)

Handle 

všechny recenze uživatele

Trailer mě nezaujal a fakt jsem byl téměř přesvědčený, že půjde o nevtipné klišé, které tu neuvidí červenou barvu ani z vlaku... No a nakonec jsem se řezal smíchy v kině jako nikdy a místy se mi i chtělo zvednout ze židle a zařvat něco ve stylu "yeeeeea fuckin' bitch!"... :D No, co Vám budu, prostě absurdní úlet jak blázen, záměrná přehnanost až sebeparodie a blbej styl humoru - přesně tak, jak miluju. Snad bych se nebál příště ještě víc odvázat a vyhnout se hlušším místům, ale většinu stopáže jsem se bavil prostě královsky. Nevím, jak se zapnutým mozkem, ale s vypnutým určitě 5*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jon Lucas a Scott Moore už predviedli zopár extra vydarených kúskov (The Hangover, The Change-Up, Ghosts of Girlfriends Past, a pod.), a tak som dúfal, že Bad Moms tiež zamieria k métam nadpriemernosti. Ale napokon to bol len obyčajný priemer, ktorý nijako obzvlášť nezaujal ani námetovo a ani obsahovo. Od pádu pod hranice priemeru to zachránil akurát tak svojský humor, ktorého som však tiež čakal o kus viacej. Mila Kunis ma väčšinou baví, ale v tomto filme mi išla jej postava občas skôr na nervy svojimi hlúpymi kecami o (ne)zodpovednosti. Ale aspoň tie 3* si to zaslúži, ani o kus viac! ()

Reklama

FTP 

všechny recenze uživatele

Dalo by se rict oddechovka, kdybych pri nekterych scenach nemel vazny problem s nadechem. Je to vyborna komedie pro muze i zeny a navic je (oproti jinym) opravdu vtipna. Ustredni trio skvele poskladane, Kristen Bell je uzasne roztomila. Cele to tak nejak utika, clovek se bavi a pak prijde klise zaver jako krava, ktery shodi veskerou vystrednost, kterou se film az doposud prezentoval. Ale moc prijemne straveny vecer ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najhrubšieho zrna. Film je vyslovene určený ženám, ale vykresľuje ich v tak ponížujúcej forme, že sa nakoniec zdá, ako by všetky ženské boli tupé, primitívne a plytké, podobne ako sú tunajšie hlavné predstaviteľky. A to si určite nemyslíme, takže tento zvratok musí každý ochranca dôstojnosti žien poslať do odpadu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Největší filmový skvost pro feministky. Ryze dámská záležitost trpce zobrazující složitý ale přesto neodmyslitelný život každé matky se místy jevila hodně přehnaně, chvílemi to byla dokonce zábava. V kabátu typického hollywoodského klišé, kdy by v případě takovýchto témat snímky jimi obohacené mohly tímto definovat vlastní žánr. Přesto tam zanechám slabý průměr, jež hodně zachraňovala stále krásná sympaťačka Mila Kunis. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)
  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama