Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (198)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem si říkal, jak moc velký peklo to bude a přemýšlel, kdo odvede děti domů, až se zabiju. A nakonec mě to ani neštvalo, jen si to tak prošumělo kolem a bylo totálně o ničem. Pár povedených vtipů (facebook), pár ne moc povedených product placementů (dropbox - neboj, je to bezpečná aplikace my ass), za hodinu a čtvrt jsme byli z kina venku a děti byly celkem spokojený. A pak jsme šli do cukrárny a to se mi na tom filmu líbilo asi nejvíc. EDIT: ...když nad tím trošku víc přemýšlím, tak je škoda, že ne úplně nezajímavou myšlenku (živé aplikace a jejich obyvatelé) to absolutně nevytěží. Jen se přechází z jedné appky do druhé, povinně se justdanceuje, sugarcrashuje, aby se to nějak rychle ukončilo, až se minuty nasčítají. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocené, bůhví proč. Není to zdaleka takové, jak může výsledné hodnocení napovídat. Znám mnohem horší "animáky", které tu sklízí chválu. Vypíchnul bych taneční pasáž a oprášení starých pecek. Ztvárnění aplikací a emotikonů se mi líbilo a navíc mám chuť si zase pustit něco z tohoto žánru. Za mě spokojenost. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak to funguje v mobilu. Ale nakonec celkem milý a úsměvný film, s klasickým příběhem o hledání sebe sama. Ale spousta momentů, kdy jsem se upřímně zasmál. Místy sice naivní (závěrečný rozhovor majitele telefonu s dívkou Addie), ale místa naprosto vybroušené dialogy. K tomu parta kámošů v kině, takže super. High Five! :-) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není zase, tak špatný, že by jste ho vypnuli v půlce. Nenudíte se ale ani z něj nejste nikterak hotový a rozhodně nejásáte. Podíváte se na něj maximálně jednou. Některý nápady dobrý ale slabší humor a mohlo to mít trochu větší sílu kdyby někdo nenapsal scénář po cestě do práce někde zaseklý v zácpě. Dneska už se dělá prostě animák snad o všem jen aby se vytřískaly nějaký ty chechtáky. Dětem do deseti let se to asi bude líbit ale myslím si, že ten kdo má rád animáky mi dá za pravdu, že tohle není to pravé ořechové. Snad už nikdy více. 35% ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Snímek Emoji ve filmu vypráví příběh o smajlíkovi jménem Gene, který vyčnívá z davu A proč? Protože je Emoji (Pro info emoji jsou ty ,,věci" na které klikáte, když chcete vyjádřit emoce. Např: Ahoj jak se máš :-). Ten Gene musí dělat ,, Pche", což on dělá všechno(mračí se, vzlyká..). A dál si příběh zjistěte pří zhlédnutí filmu.. No.. lépe uděláte když se na něho nebudete koukat. Ne, že by byl špatný.. Ale je (podle mě) podprůměrný.Ptáte se z jakého důvodu? Protože když jsem se zamyslel na celým konceptem filmu... Tak jsem zjistil, že je to úplná KRAVINA!!! Před několika měsíci jsem zhlédnul ukázku a moje slova znělá takhle: ,, Co to je? To jako myslí vážně?!" Čekal jsem to nejhorší. UŽ PŘIŠEL ČAS ZHLÉDNUTÍ. Zapnul jsem počítač a pustil jsem si film. Ze začátku se mi zdál tento snímek dobrý.( Když jsem zapomněl o čem to je.) Střed filmu byl jako kdybych ho už někdy viděl..A konec filmu...Šťastný konec. (Někdy přemýšlí, že by film byl lepší kdyby se neodehrával ve chytrém mobilu..) Tak, to zrekapituluji : ,, Emoji ve filmu je snímek, který je podprůměrný protože děj je obyčejný a nezajímavý ale vzato má pěkné animace, dobré americké hlasy a... spoustu chvílí, kdy jsem si dal ruku na čelo. Tento film zhlídněte pokud chcete ale když nechcete nebo se vám do něho nechce, tak se němu vyhněte. Nebudete litovat ani strádat... Celkové moje hodnocení: 46% Obsazení: 8/10 Kamera: 5/10 Scénář: 2/10 Hudba: 1/10 ( Nezachytil jsem pomocí uší žádné dobré skladby, které by hrály jen tak na pozadí- Soundtrack. ) Efekty: 3/10 Animace: 10/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama