Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

esmoke 

všechny recenze uživatele

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Janák odešel na Slovensko? Tak to je ta nejlepší zpráva týdne. Veľa šťastia želám. Duo Polnišová + Šebová - měli bychom ho znát? Z nějakého tříminutového seriálu. Přemýšlel jsem, za to by měla být jedna hvězda. Jedinej vtipnější moment byl bezďák s pleťovkou. Má to být parodie na slovenské VIP? Tak jo. Palec nahoru za Lasicu. ()

Reklama

mlcojana 

všechny recenze uživatele

Jsem fanynka Cuky a Luky v Kredenci. Tento humor mě absolutně neuráží, žádná hluboká, promyšlená extra poeticky a motivicky překvapující komika to není, ale mně to absolutně nevadí. Film mě velmi mile překvapil, jak jsem zde již četla některé komentáře, budu se jen opakovat, děj byl milý, mísily se humorné chvilky s napínavými, ke konci to bylo až dojímavé. Kladně hodnotím právě překvapující závěr, který jsem nečekala a tak celkově, klidně bych se na to podívala znovu. Opravdu se povedl ;) Dala bych i 5 hvězd, ale to by bylo velmi velmi subjektivní. ;) Částečně tam bylo to, co jsem od toho čekala, částečně i milé chvilky, které bych absolutně nečekala a příjemně překvapily. Ale oskarový film to nebyl že, ale tak to ani neměl být a jsem za to ráda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

" Tak tohle se ve VIP v Praze nestane! " No tam se stává kdeco horšího než tohle dílko, které svou odvahou zabloudit do vod žánrů absurdní komedie s prvky společenské satiry si u mne vydobilo respekt ikdyž 50% je trapno, 35% něco dobré ale nedotažené a 15% pecka, kdy jde člověk smíchy do kolen. Takže s ohledem na zdejší hodnocení plné despektu k této odvaze jsem našel věci, kvůli kterým dám pět hvězd: 1) technicky i herecky film slovenské první ligy ( otázka je jen jak moc jste schopni přijmout fakt, že na Slovensku se dá natočit absurdní komedie ) 2) playboy Latinák a cameo důchodce Lasica 3) růžové BMW X6 4) divoká svině 5) alergie na hasicí pěnu jako zlátá tečka, bez níž by bylo hodnocení poloviční ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Cuky a Luky som nikdy nemal veľmi v obľube a podľa mňa v super zábavnej relácii S.O.S. nehrali ani druhé husle a preto som nemal veľké očakávania od tohto filmu. Príbeh ako vyhrať súťaž Miss je možno dobrým námetom, lenže celý tento príbeh je obalený gýčom a miestami aj trápnymi scénkami. Spokojnosť s Milanom Lasicom a jeho hrncami, scéna s oživovaním diviaka absolútne dementná. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama