Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

mira007 

všechny recenze uživatele

" Tak tohle se ve VIP v Praze nestane! " No tam se stává kdeco horšího než tohle dílko, které svou odvahou zabloudit do vod žánrů absurdní komedie s prvky společenské satiry si u mne vydobilo respekt ikdyž 50% je trapno, 35% něco dobré ale nedotažené a 15% pecka, kdy jde člověk smíchy do kolen. Takže s ohledem na zdejší hodnocení plné despektu k této odvaze jsem našel věci, kvůli kterým dám pět hvězd: 1) technicky i herecky film slovenské první ligy ( otázka je jen jak moc jste schopni přijmout fakt, že na Slovensku se dá natočit absurdní komedie ) 2) playboy Latinák a cameo důchodce Lasica 3) růžové BMW X6 4) divoká svině 5) alergie na hasicí pěnu jako zlátá tečka, bez níž by bylo hodnocení poloviční ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

figúrky cuky a luky sú práve o trápnosti niektorých individuuí v spoločnosti, a toto teda bolo mega trápnea svoju úlohu splnilo, zasmial som sa. samozrejme kto si myslí, že táto paródia by mala mať nejaký hlbší význam nechápem na čo ste to sťahovali, na také filmy choďte radšej do rakúska :-D ak to mam porovnať s trápnymi americkými komediami nič tomu nechýbalo ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat? Upřímně, čekala jsem víc, mnohem víc. Podle jejich seriálu na Streamu, jsem čekala odvážnou, střeštěnou komedii, u které se budu válet smíchy po podlaze. Naneštěstí tmu tak nebylo, film měl nedotažený příběh, vtipy by se daly spočítat na všech prstech, které člověk má, dialogy by se daly vylepšit. Jasně, měly dobrý nápad, ale to ztvárnění nestálo za nic. Myslím si, že hlavní herečky mohly podat mnohem lepší výkon, kdyby byl film ucelený, neútržkovitý a nesnažil se udělat ze sebe něco, co není a jak se zdá, ani nebude. Ve finále to nebylo až tak špatné, aby to byl odpad, ale lepší než průměrné hodnocení si nezaslouží, když k tomu přičteme právě jeho chyby, dostáváme se k mému hodnocení. Sice mě to mrzí, ale rozhodně film nedoporučuji, myslím si, že existují mnohem lepší. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Keď si tak čítam komentáre, mám pocit, že úspech filmu spočíva hlavne v tom, že väčšina čakala úplnú kravinu. Cuky Luky však neprekvapujú iba svojím úžasným nadhľadom - neskutočne príjemným objavom bol dej, ktorý mal hlavu a pätu, dokonca nebol úplne predvídateľný. Bola som veru pripravená na všetky možné katastrofy, ani jedna sa nekonala. Úplne nezainteresovanému divákovi unikne mnoho "smotánkových" vtipov. Cuky Luky sa teda nepokúšajú o nemožné - mieria čisto na Slovákov, nikam za hranice a to sa im jednoducho podarilo. Zuzka Šebová má postavu Luky už dlho zmáknutú a Petra Polnišová je skutočne sympathisch. Veľmi ma potešilo miesto, kde sa natáčal hotel Elizabeth - Trenčianske Teplice. Keby mi to nebolo blízke, ani by som neuhádla, že niečo také krásne sa nachádza na Slovensku...Ehm - trochu si v tom vychvaľovaní našej krajiny protirečím. Už radšej mlčím ...ale notak! Diviak na vodítku, čo sa volá Bambi? A RUŽOVÉ BMW? Čo viac chcieť?! ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Už veľmi dlho som nedal odpad! Film je nefunkčný, nevtipný a nevkusný. Nie je tam jedna pamätná scéna, jeden zaujímavý dialóg a ani jedna zaujímavá postava. Dopozerať to je strašné utrpenie, ktoré sa svojimi cameo roličkami rovná pocitu, keď vidíte prvý krát slovenskú verziu We are the world! Scénaristický, chaotický mišmaš. A to prasa.. Preboha načo to Prasa! Naozaj najhoršia vec akú som videl za hodne dlhú dobu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)

Reklama

Reklama