Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (378)

Britney75 

všechny recenze uživatele

Citové drama, tak jsem to opravdu cítila ... vžila jsem se do příběhu a jen hltala, co z toho vzejde a husí kůže a slzy na konci filmu nechyběli .. nebojím se říct, že je to spíš ( holčíčí záležitost ) .. během filmu jsem přemýšlela nad třemi ***, ale sympatie hereckého obsazení si zaslouží **** .. doporučuji už jen jako odpočinkový film s trochou emocí ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé a fajn prepojené. Claire, ktorá zápasila s časom, lebo biologické hodiny bohužiaľ neúprosne tikajú. Whit, ktorému chýbala láska, a pritom tá je všade a vo všetkom, len treba oči otvoriť. A Simon, ktorému stúpala na päty smrť, už to len prijať. A Howard, ktorý sa musí popasovať so stratou vlastného dieťaťa. Nič veselé. Hudobný motív slušný, len sa stále opakoval. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když pominu,že samotný nápad jak pomoci Howardovi vlastně není vůbec o tom jak pomoci Howardovi a úplně se s tím nestotožňuji,je Collateral Beauty těžkým zásahem na komoru.Může být vnímáno jako prvoplánový slzopudič,ale ten film operuje s velkou spoustou pravdy (a vlastně i klišé),které si člověk v běžném životě neuvědomuje a bere za samozřejmost.V mnoha ohledech mi to připomnělo My Sisters Keeper a ve výsledku mě úplně rozseklo.Za ten konec jdu na plnou palbu...85% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Biják obalenej kompletně v medu, pobrnkávajíc brutální tvrdou strunou basy na city sledujícího, kterej je tak vokatej, až to bolí. Jenže ten kluk Smithsů to prostě umí a v těch očích to kouzlo smutku, ztráty a samoty má... Navíc se okolo něj koná docela velkej megakoncert všelijakejch hvězd, který na tý base směle dorbnkávaj dál... Na mě to docela zabralo a to nemusím tyhle procítěný fajnovky. I když i srdce akčního fandy si musí vymezit malou skulinku pro lehkou nálož cukru... 75% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Není to tak přeslazené, jak bych čekal a o stupínek dál to rozhodně táhne skvadra herců, o jaké by si kdejaký režisér mohl nechat snít. (Ne vážně nechápu, že tahle jména sehnali do jednoho filmu.) Ovšem je celkem škoda, že film staví na momentech, které jsou dost předvídatelné a přitom je schovává jako esový triumf na konec. Ale nemůžu říct, že by mě příběh nebavil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)
  • Film měl původně režírovat Alfonso Gomez-Rejon, který se kvůli neshodám se studiem New Line Cinema režírování vzdal. (MessiM)

Reklama

Reklama