Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

Reklama

Quint odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzásadnějších neumětelských zetkových filmů se zřejmě nejsměšnějším monstrem, které jste kdy ve filmu viděli. Robo-gorila (respektive herec v gorilím kostýmu s plastovou potápěčskou helmou s anténkami) honí posledních pár lidí na Zemi a v mezičasech dostává rozkazy ze své planety skrz bublifukové rádio. Nesmyslná zápletka, potrhlé dialogy, chyby v návaznosti, recyklované záběry a směšné herecké výkony z toho dělají jeden z nejhorších filmů všech dob. Nebo to všechno byl záměrný způsob, jak vyobrazit (pozor, spoiler) infantilní dětský sen? Snad to někdy uvidím v původní 3D verzi. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Film je sice natočen někde v lomu, mimozemšťani jsou hrozně směšní a člověk neví, jestli jde o roboty nebo živé bytosti, film je plný bublin, šutrů, debilních hudebních znělek a je dětsky naivní a působí směšně, on se ale celý ten spektákl na konci vlastně ospravedlní (nechci spoileřit) --- a celkově tedy jde spíše o dětské scifi někam do Studia kamarád po boku Spadla z oblakov... Rozhodně to není nejhorší film, je to prostě jen naivní pitomost. 2/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)

Reklama

Reklama