Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vysmech celej serii Hellraiser. A krasny dokaz toho, ze demencia vitazi aj v hororoch. Opatovna zmena rezisera /Allan Smithee je prezyvka mnohych hollywoodskych tvorcov, ktori nechcu, aby divaci poznali ich prave mena- lebo sa za film casto hanbia/, deravy a retardovany scenar, primitivne dialogy a absencia atmosfery zaistuju tomuto filmu odo mna 10 % ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že pri tejto sérii ma už nič neprekvapí. Mýlil som sa. Pokračovanie to dotiahlo až na vesmírnu stanicu, na ktorej sa to nehercami len tak hemží. Ostatné dve dejové línie (17. a 20. storočie) radšej ani nekomentujem, to nestojí za reč. Čudujem sa Barkerovi, že to nezabalil ako producent skôr, zvlášť keď videl, kam až vedú hranice filmárskej j*bnutosti tvorcov. Jediným pozitívom sú peknučké kozy satanovej děvky Angelique a konečne primeraná prítomnosť Pinheada aj s jeho megahláškou "Já jsem bolest.". Inak Hellraiser: Bloodline fakt bolel... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +možná příběh, nějaké pasti, triky -nic pořádného se neděje, Pinheada dabuje Přeučil a to bylo dost rušivé/// Myslím moje první setkání s touto sérii hororů. Vlastně druhé, ale pětka byla tak špatná, že už si ji nepamatuji. Výhodou čtyřky je, že má alespoň nějaký příběh a trošičku poodhalý vznik kostky, nebo čehože to. Sci-fi rovina je zajímavá, ta historická mě zase nebavila. Pár trikových pasáží je dobrých. Přesto mě tenhle díl nepřesvědčil o kvalitě této série, jestli teda vůbec nějaká je. Takže to, že mě tyto filmy minuli, mě nijak nedrásá./// Celkem 39%/// ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Upřímně podle zdejšího hodnocení (a už i samotného faktu, že se část filmu odehrává ve vesmíru) jsem to čekal horší. Dokonce mě po zhlédnutí trochu mrzí, že natáčení filmu bylo ze strany studia strašně uspěchané a že došlo k výměně režisérů (a tudíž i vize), protože si myslím, že nebýt toho, tak čtvrtý Hellraiser dokonce vůbec nemusel být špatným pokračováním. Bohužel kvůli třem časovým linkám by filmu prospěla buď mnohem delší stopáž, nebo jeho rozdělení na aspoň tři filmy. Ono potenciálu tu není zrovna nejméně, ale tím, že je celý narvaný do 86minutového filmu, neuvěřitelně ztrácí na kvalitě a zároveň působí místy možná až příliš chaoticky. I tak jsem se ale proti vlastnímu očekávání při sledování Bloodline bavil, přestože chaos v režii je tu skutečně znát. ()

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Pinhead dostal do vesmíru ! Čekal jsem to teda až tak nejdřív v šestým pokračování týhle kdysi skvěle rozjetý hřebíčkovský série, ale co už. Scénárista tomu dává na prdel už od začátku, na nic se nečeká a už to jede - budoucnost rok 2100 něco > šup zpátečka do 18. století, kde teda jako vzniká kostka > bim současnost ( půlka devadesátek Paříž / New York ) Starý cenobiti fuč, novej páreček vyrobenej z policejních bratří potěšil a ta francouzka nakonec taky nebyla úplně špatná. Až na toho digitálního čokla celkem ucházející díl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Kevin Yagher se chtěl soustředit spíše na příběh než na samotného Pinheada. Producenti s ním nesouhlasili a chtěli, aby se Pinhead objevil na scéně co nejdříve. Yagher tak film nedokončil a byl povolán Joe Chappelle. (HellFire)
  • Film existuje ve dvou verzích. Jedna z nich je prodloužená a obsahuje vystřižené scény. (ČSFD)

Reklama

Reklama