Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem velkým příznivcem a fanouškem prvního dílu, takže jsem od jeho pokračování očekával mnohem víc. Je však nutno podotknout, že slovo pokračování se musí uvádět v uvozovkách, protože s původním filmem nemá skoro nic společného. Je to jen velmi slabý odvar hororového žánru, který už vidět znovu asi nechci. Svým způsobem tady vlastně ani nic hororového k vidění není, tedy až na ten finální souboj se strašákem. Herecké výkony byly zhruba na průměrné úrovni, ale kvůli velmi slabému scénáři a atmosféře z nich ani nemohli vytěžit víc. Za strašáka a pár světlých chvilek dám 35%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

Reklama

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

V zásadě stejně nezajímavé a sterilní jako jednička, se kterou nemá pranic společného. Nápad není originální, ale rozhodně neurazí, ovšem absolutní absence nejaké invence až fyzicky bolí. V každé minutě přesně víte, co bude následovat a asi až na dvě lekačky vás nepřekvapí vůbec nic. Herci, prostředí, triky, atmosféra, prostě nic. Možná ten strašák je docela hezky udělaný. Ale to je sakra málo. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama