Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Will po cestě domů od kamaráda zahlédne něco děsivého. Nedaleko přitom v útrobách vládní laboratoře číhá zlověstné tajemství. (Netflix)

Recenze (67)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z ukážok som mal pocit, že dedičstvo hororov 80´s rokov títo tvorcovia pretavia do Hispsterskej parády, aby sa to zapáčilo aj dnešnej mládeži skazenej gýčovitosťou.. Dlho som seriál odmietal, hoci mi vraveli, že by som si to mal pozrieť a uceliť si takto objektívny názor. Spravil som to a musím uzna´t, že to je paráda, nič hipsterského ale skutočná pocta kvalitným osemdesiatkám... Akoby John Carpenter, Stephen King a Steven Spielberg spojili svoje sily. Je to do najmenšieho prepracované. Od kamery, kostýmy hercov, charaktery, mysterióznu atmosféru, zápletku.. Nečakal som, že sa mi to až tak zapáči. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou narážím jen na průměrné až podprůměrné filmy a seriály… Tak jsem si řekla, co takhle začít sledovat něco, co má skvělá hodnocení, těší se všeobecné oblíbenosti, a navíc mi to všichni horem dolem cpou. Výsledkem hledání bylo toto dílo. Bohužel, a to fakt hodně smutný bohužel mě po prvním díle vážně nic na tomhle seriálu neuchvátilo. Já nevím ale má představa je taková, že první díl má diváka nadchnout a zaujmout natolik že se zatajeným dechem bude sledovat až do úplného konce. Nejspíš jsem asi od tohohle seriálu prostě jen moc očekávala. Zatím mě zaujala tajemná atmosféra, hororové prvky, a to že se jedná o fantasy. Zmizení dítěte za záhadných okolností je fajn téma stejně jako i to, co se kolem této záhady děje. Jinak kromě zatím dobrého děje jsou postavy pro mě trochu katastrofa jelikož – je to divný ale je to tak – prostě nemám ráda a nevyhledávám filmy/seriály kde hlavní roli hrají děti. Co mi dál vadí a dost je téma osmdesátek. Proboha, co mají všichni s touhle dobou. Já prostě na ní nevidím nic tak extra a možná taky proto mě seriál moc neoslovil. Ale hodlám u něj zatím vydržet i když to podle mě ZATÍM není taková bomba, jak jsem čekala. Hodnocení: (3*) ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý úvod, na plné nadšení to ovšem není. Jsou seriály, ku kterých jsem po první shlédnuté epizodě věděl, že jsem chycen (Twin Peaks, Red Dwarf, Breaking Bed, Men-Men) nebo naopak, že to není vůbec pro mě (většina produkce) Tady se může celá serie posunout kamkoliv. do čiré nudy, hloupé překomplikovanosti nebo naopak ke hvězdám. Další díly určitě dám, jsem zvědavý ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se k tomu dostal,protože jsem stále nevěřil,že to bude nějaká velkolepá bomba,kde vystupuje plno dětských herců.Inu,pilot se snažil,ale to co jsem čekal,jsem bohužel dostal.Pilot na to jde chytře a hned se někdo hledá.Asi nejvíc klišé jak zaujmout.Neříkám,že to byla nějaká velká chyba,pilot tím pádem se snažil být produktivní a nechat si dost věcí na další díly.Dám ještě dva díly,kdy se jak už bývá v seriálech rozhodující,kde se člověk zažere do postav nebo ne.Popravdě jen díky humoru,sem tam v pálený hudbě a že Netflix pořád umí,jsou seriály.Zatím jen těch 65%. ()

dANo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý začiatok seriálu pre niekoho, ako som ja... t.j. seriály veľmi nevyhľadávam a už vôbec nie také, ktoré majú viac sérií. V tomto prípade som si povedal, že teda mrknem prvý diel a uvidíme, čo ďalej. A keď to skončilo, tak som ostal sedieť ako prikovaný a bolo jasné, že si to pozriem celé... :o) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (12)

  • Když Will Byers (Noah Schnapp) a Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) závodí na kolech o komiks, vyhraje Will, ale navzdory tomu v závěru epizody při hledání Willa v lese Dustin křičí, že mu Byers dluží vyhraný komiks. (Delock)
  • Šerif Jim Hopper (David Harbour) se ptá kluků, co je to "Mirkwood“. Ti se poté dohadují, jestli je z "Pána prstenů", nebo "Hobita". Pravdu má Dustin Henderson (Gaten Matarazzo). Temný hvozd původně pochází z knihy „Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky“ od anglického spisovatele J. R. R. Tolkiena. V knižní sérii "Pán prstenů" je pouze zmiňován, ale příběh se v něm neodehrává a není jím ani nijak ovlivněn. (Krub)
  • Keď sa chlapci na začiatku chystajú domov, ich otec v televízii pozerá seriál Knight Rider (od r. 1982). (Bluemoon)

Reklama

Reklama