Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (83)

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, ne snad že by to bylo úplně blbý, chápu i motivaci postav, ale po předchozím cliffhangeru chci vidět, co se bude dít dál, a ne sledovat partu ufňukanejch "vyvrhelů".. Pankáč a ta máklá pipka s mašlí jsou fakt na pěst.. Snad je to jen přešlap a ST budou pokračovat tak, jak je známe a tyhle divnolidi se tam už neukážou.. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno