Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná trauma liberálov zo Štátov nacistických a  ich vlastnej minulosti sa prejavuje najmä v rasizme zasadenom do roku 1986 - doslova sa to všade hemží funkcionármi v polícii či armáde, ktorí sú afroameričania, všetko v Štátoch je nádherne farebné a Rusko vyzerá ako žumpa ( v 90 rokoch sa v Sovietskom zväze či Československu USA zobrazovalo s fotkami z westernou a divokého Západu, aby sa sami Sovieti ukázali ako vyspelejší a ani teraz tomu nie je v Európskej múmii inak :-D) a pochopiteľne všetky zlé postavy sú bielej farby pleti...odhliadnuc od tohto a s prihliadnutím na výber skladieb možno autorom odpustiť to že iba posledných 8 minút je ozaj výborných a inak je to (pre niekoho určite skvelá) tínedžerská romanca... ()

Mr.Apache odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepřekvapilo by mě, kdyby tunel z Ameriky do Kaliningradu vedl přes Oválnou pracovnu. Uplně vidím jak se otevře tajný vchod v knihovně a kolem Ronnieho propochoduje četa ruských vojáků s Hopperem na nosítkách. Jinak cring fest se nám tu zdárně dohrabal až k ubíjející nudě, kdy se na ploše jednoho regulérního celovečerního filmu nestane téměř vůbec nic. Millie brečí, nosáč se diví, tlouštík s umělým hárem, jež mu pohromadě drží čepička, hraje golf... A tak má člověk spoustu času přemýšlet nad tím, jak Joe Keery v seriálu vystřídal už třetí, úplně odlišnou roli, a v té poslední to dotáhl až do funkce Asistenta lesby. Vypnul jsem to po hodině a mé hodnocení plně vyjadřuje pocit, který jsem z toho měl. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť štvrtej série bola na úrovni tej prvej. Čo znamená, že bola taktiež úžasná! Príbeh sa nám pomaly rozbieha, síce miestami sa to aj dosť naťahuje. Objavujeme že život v Kalifornii nie je ako lízať med a taktiež bližšie spoznávame záporáka. Oficiálne som sa zamiloval do Eddieho, pretože ten človek má fakt štýl! Nedokážem si neužiť každú, každučkú minútu kedy je Eddie na obrazovke. Totálne to oživilo seriál. Konečne nová postava, ktorá porazilo Robin. Je mi to ľúto ale Eddie si to proste zaslúži. Nesiem zabudnúť moje nadšenie z toho, že sa mám do príbehu vrátil novinár Murray, ktorý konečne dostal viacej priestoru. A to taktiež vyzerá že budeme častejšie vídať Suzie. Náš milý Lucas sa stáva populárnym... (toto mi nejak nešmakuje). Keď nám srdcervúce odišiel Billy, tak aby nebolo málo idiotov tak nám tu pridali kapitán basketbalového týmu. A tak, môžem zatiaľ skonštatovať, že štvrtá séria sa dokáže vyrovnať s tou prvou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklzlo to do parodickej linie, co zamrzelo. Dufal som, ze to bude vo vaznejsom duchu. Nebyt trablov, ktore ma 11ka od "rovesniciek" a hormonov, neviem, coho by sa dalo chytit. Nuz a ten zaver, pripodobnit entitu k D&D bossovi uz bolo take ocakavane. Nakoniec, presne toto sme tu uz mali v predoslej serii. Sklamanie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démon Venca je mou novou nejoblíbenější postavou, co mě ale štve jako zarytého kritika, co si neodpustí viděné seroše/filmy pořádně analyzovat, je neustálá potřeba stavět do záležitostí ze školního prostředí šikanu. Nechci, aby tím kdysi úhlavní postava celých Divnějších věcí skončila jako opravdu divná věc někde v pozadí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně odehrávající se na kluzišti (Rink-O-Mania) zazní písně „Rock Me Amadeus“ od Falca a „Psycho Killer“ od Radiohead (Karlosik_4)
  • Ve 35. minutě, když si Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp) a Jedenáctka (Millie Bobby Brown) užívají jarní prázdniny na kolečkovém kluzišti, slyšíme v pozadí píseň „Tarzan Boy“ od italské kapely Baltimora, která vyšla v roce 1985 na jejich debutovém albu nazvaném „Living in the Background“. (Trajektt)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)

Reklama

Reklama