Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle, že má být nejlepší epizoda? Co to vy pětihvězdičkáři hulíte? To, že je to stále užvaněný vrchol nudy (jen ten úmorný a nekonečný monolog na hřbitově byl za mínus jednu hvězdičku), už mě ani nepřekvapuje. To, že celá linka s Hopperem - jedna velká zbytečná debilita (jasně, on uteče naboso), je opravdu jen k zasmání. Ale to přiznané vykrádání Elm street obsazením Roberta Englunda je doslova už k pláči. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už nie je žiadnych pochýb o tom, že Mex je ďalšia Vecnovom zozname. Nancy a Robin v mega rozhovore v psychiatrickej liečebni, ktorý dosť veľa vecí vysvetľuje a v konečnom dôsledku dáma Mex šancu. Hopper to asi nebude mať také ľahké, ako by sa zo začiatku mohlo zdať. Prevedenie: Veľmi dobrá časť. Stále sa niečo deje a to niečo je celkom dych berúce. Ten rozhovor Nancy a Robin bola totálna vykrádačka "Mlčania jahniat" ale prekvapivo mi to vôbec nevadilo. Najviac si na seriále cením dobrú hudbu vhodne volenú. 90% ()

Reklama

Plukos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý odpad. Maxine 20minutový plot armour, zatímco všichni posedlí umírali do 2 minut maximálně, hlavní postava umírala desítky minut, mohla na rozdíl od ostatních utíkat a jako jediná se mohla dostat přímo do sídla Vecny. Nechápu proč nemůžou být konzistentní. Buďto ji zabijte hned, nebo i ostatním dejte šanci prodlužovat smrt o desítky minut. Zkazilo to dojem z celé epizody. Navíc naprosto nechápu důvod rozvádění story s Maxine, waste of time and resources... ()

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Každá dejová línia šľape naplno, čaká nás zopár prekvapení, cool retrospektíva, návšteva blázninca-väznice ako v Mlčaní jahniat a záver je proste stopercentný Stranger Things. Nemám, možno prvýkrát počas celého seriálu, žiadne výhrady a trochu sa bojím, že štvrtá séria asi už nič lepšie neponúkne. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Kvůli covid-19 opatřením byl nucen Dacre Montgomery natočit svoji scénu doma v Austrálii. Režisér Shawn Levy ji režíroval skrz videohovor přes aplikaci Zoom. (NiWi)
  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)

Reklama

Reklama