Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia rozbehli zbytočne veľa línií, čo na jednej strane pôsobí dynamicky a divák sa nenudí, na strane druhej však seriál splošťuje a oprosťuje od akéhokoľvek hlbšieho posolstva, ktorým disponoval napr. priznaný Papa seriálu, o tom, že to málo tlačí na pílu ani nehovoriac. 7/10 ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a předposlední díl 4.série a (prozatím) i celého seriálu. Po naskočení srdce se Jane dostává zpět do plné formy, a to i do té míry, že ji převyšuje. Názory doktora Owense a "Papá" se však v mnohém liší. Zatímco její otec touží po pokračování, a to jest i dokončení díla za cenu ohrožení Hawkinsu i jeho dcery samotné, Owens si přeje dát jí větší volnost, a dovolit jí jít za svými přáteli. Mike, Will, Jonathan a jeho kamarád narazí na stopy po armádních vozidlech, a zamíří přímo za El. Nancy, Steve, Max, Elliot, Dustin a Lucasova sestřička s Lucasem nakupují zbraně na Vecnu. Nancy je totiž opět vzhůru, obdařena Vecnovými vizemi, a nehodlá již čekat. Max si uvědomuje, že svoji smrt jen odkládala. A tak se rozhodne v doprovodu svých přátel (některých) vyrazit zpět do domu toho, kdo vše zničil. Armáda napadne výzkumnou laboratoř. Owens je v obklíčení vojáků, Papá prchá s El v náručí. Chtěl si ji přisvojit, je však pozdě. Na útěku je mnohokrát postřelen a padá, umírající, k zemi. Než však stihne helikoptéra zabít i ji, Jane se už obrní a vrtulník nechá poslat k zemi. V ten okamžik k ní přijede i Mike a ostatní. Rozloučí se s tím, kdo ji tolik mučil, ale i stvořil, a odjede s nimi do Hawkinsu. Tam už se chystá poslední bitva. Joyce a Hopper s Enzem a jejich pilotem se společně setkají a utečou z vězení. Jenže jak se dostat zpět do USA? 95 - 100 procent. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeku bolo Willa pri rozhovore s Mikeom ľúto a je to jeden z mála prípadov keď povinná LGBT vsuvka nevadila, skôr naopak...epizóda s názvom Papa by si možno zaslúžila výraznejší flashback do jeho života, toto by bol jeden z tých prípadov kedy by pomohol a nakoľko trochu za očakávaním zaostal aj dej v Matičke Rusi dá sa predpokladať že táto epizóda potom ako ju nebudú hodnotiť iba ST fanúšikovia padne z terajších 91% snáď niekam k 83%... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, jak říká název, byla především o vyústění komplikovaného vztahu El s Papa (nebo s Papou?), které vedlo v ohromný klimax plný akce a emocí (chudák Will). Do toho ještě ta příprava na bitvu Hawkinsovské skupinky a velice se těším, až do příběhu ještě promluví jednoduší basketbalisti. Jdeme na finále. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pauzama to sleduju už asi 3 dny! Otřesný! Nudný! O ničem! Celá čtvrtá řada už je totální pojeb! Vaří z vody, přetahují, vymýšlejí nové entity na starých základech. Nejsou už ani vtipní a zapomněli na životy všech ostatních dětí krom už fakt nudný 11. Je čas skončit a to zrovna já u seriálů nikdy neříkám. Smutná pravda je však ta, že holt došly nápady. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Yuriho (Nikola Djuričko) helikoptéra je typ Kamov Ka-26, sovětská lehká helikoptéra běžně používaná pro práškování polí. (NiWi)
  • Během scény s inzerátem na obchod „Válečná zona“ se objeví narážka na filmovou sérii Rambo. (Duoscop)

Reklama

Reklama