Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janě je čtrnáct let a přihlásila se na letní tábor. Těší se na něj, dokud nepotkala Jindru. Je úplně jiný než kluci od nich ze třídy a moc si s ním rozumí. Za pár dní se ale musí odloučit, protože je přihlášená na onen tábor. Vůbec se jí tam nechce a nepomůže ani když předstírá, že je nemocná. Soutěže ji nebaví, hlídku má v dešti, sedne si do mraveniště, svému družstvu znemožní vyhrát... Polepší se? (T369)

(více)

Recenze (71)

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nejpamátnější moment tohoto filmu (už ho tady zmiňujete) je, když u táboráku zpívá Vítězslav Jandák, ale přitom slyšíme hlas Karla Zicha...hlavně nenápadně:) Jinak to není špatný film, i když táborová část už mě místy nudila. Dřív byly podobných v TV mraky, zrovna tento si ale vůbec nepamatuju. Zaujme představitelka hlavní role, bohužel další z mnoha, která se nevymanila z pasti dětských rolí. Příjemný zavzpomínání na dobu letních táborů. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Dneska ráno to dávali na Nově a ještě se zalepenýma očima jsem se rozhodl, že si dám po delší době starý český film. Musím říct, že to nebylo špatné. Hlavní hrdinka se mi líbila. Nebyla to žádná puťka nebo nána. Herce jako Brousek, Jandák nebo Myslíková bylo zajímavé sledovat ve filmu, který je starý 39 let. Navíc jsem si zavzpomínal na doby, kdy jsem taky jezdil na tábory (nebyly to teda už pionýrské :)) Jenom ten závěr bych já osobně udělal jiný - já bych tam ukázal, jestli Jindra skutečně na ní počkal, nebo si našel někoho jiného. Ale to je jen detail. Nemám problém dát 70% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodový snímek pro děti o zamilované dívce, co musí ač nechce ject na tábor. Rodiče jedou k moři tak, že musí za každou cenu ject. Jana je velice pěkná holka , ale na táboře dělá vše proto, aby jí poslali domů a co může kazí. Dokonce i s jedním klukem na motorce ujede, ale chytnou ho esembáci a tak musí Jana po svých jenže je bouřka a ona se vrací zpátky do tábora či jí cestou někde najdou. Samozřejmě to odstuně a čeká, že jí pošlou za trest domů. Před tím dostala pohled od kluka, jenže je zřejmé, že on naní kašle a užívá si prázdnin. Nakonec to jak jinak dopadne dobře a Janu nevyloučí a ona se zapojí s chutí do tábora. Do toho tu hrajou tehdy velmi oblíbený Plavci. Krásné prostředí tábora herecké výkony v pohodě Jandák ještě štíhlý a rovněž jako pohodář. Oddychový film nejen pro mládež. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pohodový dětský film s naprosto uvěřitelným příběhem. Prostý, jasný a jednoduchý příběh, kdy zamilovaná holka dělá přesně to, co zamilovaná holka dělá normálně. Sice mě štvala opakovaně znějící písnička od Plavců (?), ale naopak třeba mladý Jandák zahrál svou roli moc sympaticky. Moc nechápu lidi, kteří i zde vidí pionýrskou agitku. No, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Taky jsem mel slavnostni (modry) a pracovni (zeleny) kroj. A jezdil na tabory. A bylo to vzdycky super. Myslim, ze film atmosferu vystihl dobre. P.S.: jak ta holka v plavkach a bosa skocila na tu krosku, a frajer ji vezl "stokilometrovou" rychlosti, to me pobavilo. Chtel bych videt ty jeji nohy na konci takovehle jizdy...Ja bych na to teda odvahu nemel. .-) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na přehradě Vřesník, v Nezabudicích u Křivoklátu a v Humpolci. Ve filmu se objevil hrad Lipnice nad Sázavou. (Warden75)
  • Filmový debut Otakara Brouska ml. (M.B)

Reklama

Reklama