Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že milovníci PIXARU budou asi nevěřícně korutit hlavou, ale mě se v uplynulém roce ze všech animáků nejvíc líbilo právě Za Plotem. Veselým příhodám animované zvířecí havěti nechybí nápad, vtip, lehkost ani šmrnc a když vidíte jejich roztomile zarputilou snahu získat sýrové nachos a další nezdravé pochoutky, je nemožné se nesmát. Animace je hodně slušná a i když není tak bezchybně učesaná jako pixarovská Auta, jedná se v rámci žánru o solidní nadprůměr. I ten český dabing jsem v pohodě skousnul a to na podobné "vymoženosti" našich distributorů dost často nadávám. BTW jednu hvězdičku jsem dal za to, že jsem měl konečně možnost poznat "naspeedovanou" veverku, o které mluví Edgar Ramirez ve filmu Domino :-) ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Když poprvé zvířátka spatřila plot, naivně jsem se domníval, že uvidím film s lehce ekologickým podtextem o tom, jak to s námi lidmi má ta sympatická havěť těžké. Jenže pak se jiskřícíma očičkama na zvířecí rodinku podíval mýval RJ a já pochopil, že to bude trochu jinak. Co víc, bylo mi jasné, jaký bude závěr filmu a jak se k němu film dohrabe. A ano, věděl jsem, že v něm bude moralizovaní o rodinných hodnotách. Nic proti rodinným hodnotám, naopak, jen by to při jejich propagaci chtělo více invence... Nezbylo mi než doufat, že na oné cestě k závěru z okna zahlédnu mnoho podařených vtipů. Bylo jich však jen pár. A tak pro mě nejlepším animákem o trablech zvířat s lidmi zůstává Pompoko. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Roztomilá blbůstka na hodinku a půl, která potěší, občas vykouzlí nezapomenutelné hlášky a samozřejmě scéna s energy drinkem a veverkou. Jinak se dá říct, že to vykrádá leccos a kdecos a na kulty v podobě Shreka, Hledá se Nemo apod. to nemá ani náhodou. Nemůžu říct, že jsem se nudil, ale těch vtipů tam bylo na můj vkus příliš málo, a té akce taktéž. No, co se taky dá vměstnat do 83minut, že? 69% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná, slušně gradujcí animovaná zábava, která šlape od začátku do konce, poctivě zásobuje vtípky mladší i starší publikum, dokáže si vyhrát s pointami a přes přítomné obvyklé morální ponaučení se nebojí být občas přiměřeně cynická. Jako jednohubka výborné, s lehce zapamatovatelným aroma, dobře namíchanými ingrediencemi a příjemně nenatahovanou stopáží. Časem si určitě zkusím dát repete. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z dnešného pohľadu je animácia zvierat v pohode, ale na ľuďoch a prostredí ten zub času poznať výrazne. Nápad pre zápletku ma vlastne dosť bavil. Postáv veľa, ale väčšina bohužiaľ len krovie. Olizovanie intímnych partií bolo určite vrcholným momentom humoru. Za plotem je v podstate Toy Story s blchami, ale bez zábavných postáv. Nenudil som sa, to by som klamal, ale zajtra nebudem vedieť, že som to videl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Tiger je perzská mačka, a preto bol za jeho dabéra zvolený Omid Djalili, ktorý je iránskeho pôvodu. (vander19)
  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)

Reklama

Reklama