Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luďka čeká pořádná kocovina. S novou realitou se ale smířit nehodlá. Z nouze začne lhát. Lže synovi Tondovi, své bývalé ženě Iloně, dokonce i kamarádům v Severce. Její majitel Eda také nemá dobrou náladu. Cítí, že v Mostě je něco jinak. (Česká televize)

Recenze (92)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Jako téměř všechny Kolečkovy scénáře - nudné, nevtipné a bez pořádného děje. Zato z toho trčí pražskokavárnická kritika údajného rasismu a xenofobie české společnosti a agitace ve prospěch transsexuálů. A hlavně je tu hodně oplzlosti a vulgarit, dokonce tolik, že to vadí i takovému nemravovi, jako jsem já. Rozesmát jednodušší diváky vulgaritami, to fakt není umění, spíš je to ubohé. Kolečko psát scénáře neumí a nikdy neuměl. Taky mě baví to označování tohoto seriálu za kultovní, ještě než byl vůbec odvysílán. Kultovním se dílo stává časem, ne před premiérou. Nicméně herecké výkony slušné (hlavně Hofmann a Stárková). Nevím, nevím, jestli tomu seriálu dám ještě šanci. UPDATE: Tak po 3. dílu dávám seriálu definitivní sbohem. Takové dno kvality a vkusu se jen tak nevidí. ()

Tesil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, perfektni osvezeni. A velka radost, ze to jde na cesky verejnopravni a ne nekde na streamu nebo HBO. Nejlepsi sceny: opily pater, zpoved impotenta, Pavel s pivem konfrontuje "nekonzervativni" Cvancarovou. Jo a cikan, ten je fakt dobrej. Nesmim zapomenout na dokonale padnouci souddtrack (Proclaimers, Erasure, ACDC). A 'deeds not words' plati i v Moste! ()

Reklama

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díly na třetí pokoukání je o malinko slabší než ten první. Je naopak o něco vulgárnější a k tématům homofobie přidává lidové filosofování nad LGBT. Za mě těsně pod Olympem a pátou hvězdu musím oproti prvnímu dílu sundat. Herci snad ještě dokonalejší. Hofmanna na potřetí musím skutečně vyzdvihnout do nebes. S jakou přesností a uvěřitelností kreslí trosku vyčůraného Luďana, je fenomenální. 'Ilonko, na kozy si vyhrála a běž už...' ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia kanonáda gagov, situácií a búrania pravidiel pre televizne seriály a pre chápanie normálnosti. Naviac výborná hudba. –––– Ty si taky myslíš, že ho nakazím teplostí? –––– Celý odpoledne tady gúgluje, co s nima dělaj. To jsou kastrace, depilace, lejzry, hemisféry jim prohazujou. To není už člověk pak. –––– Tyvole, myčka! ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jsem (záměrně) neviděl. Upoutávky ČT vyvolávaly dojem "bezvadné cikánské zábavy", jenže to má háček - ano, jsem rasista! Nicméně se ke mně nachomýtlo cca 30 minut druhého dílu, a musím říct, že ta trans zápletka mě dost pobavila, se asi začnu dívat a doplním si úvod. Jan Cina je geniální i jako dabér, takhle trefeno do úst, to se jen tak nevidí. Navíc se mi po dlouhé době tvrdě postavil! Díky, Pavle. :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Druhý díl Mostu! měl na ČT1 vyšší sledovanost, než premiérový pořad vysílaný ve 20:00 (Rapl – Operace Ofsajd, 2019). Jedná se o unikát. (klukluka)
  • Dáša (Erika Stárková) je milovnice kamionů. V této epizodě zazní celé jméno jejího pejska Lopyho – Loprais, zřejmě na počest Karla a Aleše Lopraisových, kteří se opakovaně zúčastnili rallye Dakar v kategorii kamionů. (melica)
  • V momentě, když si Tonda (Filip František Červenka) prohlíží profil Blanky na Facebooku, je přihlášen jako „Martin“, to ale neodpovídá jeho postavě. O chvíli později, když si Tonda pouští video, si lze všimnout osobní složku na ploše se jménem „Martin Voplakal“, který pracuje v České televizi jako rekvizitář. (Leopard105)

Reklama

Reklama