Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(6) / Epizody(46)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak po první sérii 4 hvězdičky. Bohužel vůči původnímu Top Gearu mi přijde, že některé vtipy jsou mnohem více nucené. Navíc mě neskutečně prudí Američan za volantem na závodním okruhu. Jinak stará dobrá trojice ale nezklamala, líbí se mi změna lokací i nový testovací okruh. Na pět hvězdiček ale bohužel Grand Tour nedosahuje. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než Top Gear a Autosalon :). První díl lehce rozpačitý a kostrbatý, ale je tam velký potenciál. Až si to zaběhnout a uvolní se, bude to zase stará dobrá parta. A až si kamera, režie a střih také sednou, bude to ještě zajímavější. Já tomu věřím je to tam! UPDATE po druhé sérii: snižuji hodnocení na 3* a obrovské zklamání. Recenzí aut absolutní minimum a hodně odfláknuté. Už úplně rezignovali na testy "obyčejných" aut, více méně jen čím dál hloupější a nudnější výlety po americe a vizualizace, agresivní střih a nápadité grafické zpracování také stále kulhá za původním Top Gearem. Ne ne ne, Clarkson se propadá hluboko za nový Top Gear bez nich! ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Kluci z TG jsou zpět a to v ještě velkolepější show. Musím se přiznat, že jsem se několikrát opravdu nahlas smál, nekecám, ale scéna s Rennerem, Hammerem a pro mě neznámou ženštinou mě naprosto rozbrečela. Ale k věci. První díl nás skvěle uvedl a až na pár věciček (nemastnej neslanej NE Stig, něco mozků?, grafická podoba výsledků, až přehnanej američanismus a nebo pro mě ne zatím tak zajímavý okruh) to bylo brilantní, absolutně brilantní. Doufám, že se dočkáme těch skvělých TG speciálů (Bolívie..), které byly naprosto dokonalé. DRUHÁ ŘADA: Tak nejrušivější věc první série (Američan) je konečně pryč a byl nahrazen vskutku výtečně. Dále bych pochválil konec "Brain Crash", místo kterého máme "Face Off", které je zajímavé a celkem i zábavné. ()

bif 

všechny recenze uživatele

S01E01: Nostalgie, která po opulentním začátku hezky zapadne do již známých kolejí. 4,5*. S01E02: Začátek fajn, zbytek zbytečná nuda a opakující se vtip s hosty už není vtipný. 2* S01E03: Bohužel. Opět nic moc. Celý díl byl sice s nádhernými auty v překrásné Itálii, ale vše bylo až trapně strojené a nahrané. Potřetí stejný vtip s hostem. Začínam se o GT bát...3* S01E04: Čtvrtý díl začal skvěle. Srovnání BMW a Porsche konečně přineslo nějakou informační hodnotu. Zbytek super.4* S01E05: Pátý díl opět vynikající start, od 25 minuty nastala nuda. Vážně někoho baví koukat, jak hrajou Lodě s autama?3* S01E06: Pomilionté opakované vtipy už odmítám komentovat, ale ta část o Fordu GT byla geniální. 5* S01E07: Namibijký speciál považuji za nejhorší speciál, co kdy Clarkson a spol. natočili. 2* S01E08: Druhá část nudy, ale o něco lepší. 3* Další díly již komentovat nebudu. Zkrátka první série se povedla tak na trošku lepší průměr. 3*. Škoda, snad se v další sérii už nebudou dokola opakovat ty stejné "vtipy". 2. Série : Mnohem, mnohem lepší, konečně jsou pryč trapné vtipy a zpátky opravdu zábavné sekvence. PS: díl s Chironem je neskutečnej ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Clarkson, Hammond, May. To oni jsou, respektive byli, Top Gear. Po jejich odchodu pořad ztratil svoje kouzlo, nicméně na pomoc přispěchal Amazon a tak mohla takhle nyní již ikonická trojice pokračovat v duchovním nástupci Top Gearu, vtipně (a možná i z trucu) pojmenovaném The Grand Tour. A ačkoliv je z pořadu znát, že nejlepší léta z Top Gearu už jsou za námi, pořád se jedná neskutečně zábavnou podívanou, která nyní víc než na autech stojí právě na komediální sehranosti moderátorů. A mně to vůbec nevadí. 9/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (30)

  • V 5. epizodě 2. série s názvem Up, Down and Round the Farm můžeme ve Farmkhana filmu vidět na Jeremyho Subaru STI mnoho značek, které parodují dnešní světové značky spojené s rallye. Například GoPro (na vozidle jako GoAmateur), Monster Drinks (na vozidle jako Stay Awake Drinks) a další. (UncleMorty)
  • V úvodní scéně se nejdříve objeví automobil Bugatti Type 51, poté vlak J3 Hudson, poté loď RMS Titanic a nakonec letadlo Lockheed Model 10 Electra. (Maulincio)
  • V závěru, když Hammond „dělá stojku“ a druzí dva ho pozorují z pohovky, se v záběru mihne rukáv někoho ze štábu. (Brain)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama