Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(6) / Epizody(46)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele luka4615 k tomuto seriálu (2)

The Grand Tour (2016) 

Po celou dobu trvání prvního dílu jsem měl na tváři přihlouplý úsměv, jelikož to, co jsem postrádal v novém Top Gearu, je zde zpátky v plné parádě. Mám tím samozřejmě na mysli trio moderátorů, kteří tvoří 95% úspěchu daného pořadového schématu. Jsem moc rád, že se kluků "ujal" Amazon, protože se původní Top Gear začal tak nějak opakovat. The Grand Tour má opět tu svěží jiskru, kterou jsem zhruba u posledních dvou řad postrádal. Je zde také znát, že producenti tentokrát "nekecají" do jejich práce, takže kluci mají volnou ruku při realizaci jejich šílených nápadů. Je zde znát, že každý díl má o mnoho větší rozpočet než celý TG na BBC. Je zde znát, že to co Jezza, Hamster a Captain Slow dělají, dělají s láskou a se svým typickým suchým humorem, který je katalyzátorem neskutečných dialogů. Jsem zkrátka nadšen a dojat, že JSOU ZPÁTKY! (Prime Video) ()

Jedna na cestu (2024) (S06E01) 

Dokonalá rozlučka dokonale sehrané trojice, u níž se každý skalní fanoušek prostě musí vydat na cestu plnou vzpomínání a nostalgie. S tímto trojlístkem moderátorů a jejich suchým britským humorem totiž vyrostla celá jedna generace motorových nadšenců, jejichž vkus na automobily byl tvořen a kován právě jimi. Je tedy vážně velmi příhodné, že jejich společná cesta před televizními obrazovkami končí tam, kde tehdy před tolika lety začal jejich úplně první speciál. Velmi mě rovněž potěšilo opětovné shledání s automobily, jimiž tu první trnitou cestu absolvovali. A závěrečná montáž s jejich proslovy? Brečel jsem zkrátka jak malá holka - a vůbec se za to nestyděl. Pánové, díky, díky za všechno! (Prime Video) ()

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama