Reklama

Reklama

Sněží! - Série 3

(série)
USA, 2019, 7 h 30 min (Minutáž: 43–52 min)

Hrají:

Damson Idris, Michael Hyatt, Sergio Peris-Mencheta, Amin Joseph, Gail Bean, Isaiah John, Gloria Garayua, Taylor Kowalski, Carter Hudson, Marcus Henderson (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Je léto roku 1984, během něhož se odehrává třetí řada seriálu Sněží!. Crackový kokain se v Los Angeles šíří jako požár, pokračuje v cestě destrukce a nezvratně mění kulturu tohoto města. Policie se probouzí do narůstající epidemie a seržant Andre Wright se zaměří na nastupujícího šéfa podsvětí a souseda Franklina Sainta a jeho lidi. Zatímco se místní policejní složky potýkají s rostoucí vlnou drog, Teddy McDonald a CIA tvrdě pracují na tom, aby příliv kokainu do LA nepolevil. Aby bylo možné i nadále pokračovat ve financování války proti komunismu ve Střední Americe, Teddy bude muset s pomocí Gustava "El Osa" Zapaty a zbytků rodiny Villanuevovy najít nové dodavatelské trasy do Spojených států. Ve hře je mnoho, ztráty se i nadále vrší a naši hráči konečně začnou chápat sílu destrukce, kterou uvedli do pohybu. Jsou proto nuceni přehodnotit své vlastní motivace i podmínky a cenu dalšího pokračování. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Zatím rozhodně nejlepší série. Slušně rozehrané a ženoucí se ku předu ! Poslední epizoda Vás trochu rozhodí, ale pak Vám to dojde . Čtvrtá série se blíží, tak uvidíme.Lepší než 3 řada Narcos .. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • V jednej scéne je možné vidieť mladíka, ktorý v štvrti natáča s kamerou Super 8 a na sebe má čiapku s textom South Central Cinema. Jedná sa o poctu zosnulému Johnovi Singletonovi, ktorý s takouto kamerou chodil po svojej rodnej štvrti, natáčal si rôzne zábery a taktiež nosil rovnakú čiapku. Všetko pred tým, než natočil svoj opus Chlapci ze sousedství (1991). Taktiež sa v tejto epizóde objavil na pár sekúnd jeho jednoročný syn Seven, čo bolo Johnove želanie. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama