Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (292)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vypiplaný film s úžasnou Jessicou Chastain v nesmírně uvěřitelné roli mazané kariéristky, ve které se nejspíš právě trochu hnulo svědomí. Nebo ne? Hlavní postava si zakládá na tom, že je vždy o jeden až dva kroky před ostatními (což platí i pro diváka), takže o překvapení není nouze a ačkoliv se vám něco podaří uhádnout dopředu, všechno to určitě nebude. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

...ten film je brutálne únavný...a úmorný...prvá hodina štvrť takmer neupozerateľná...prostredie, charaktery, frekvencia slov...a v druhej polovici autori pripravia také zimomriavkové scény, ktoré so záverečným vyústením v spojení s hudbou Maxa Richtera proste nenechajú chladným ani toho najšialenejšieho workoholika / cynika či lobbistu...PS: prvá polovica tým pádom za 2, druhá za celých 6. PPS: milujem Gugu Mbatha-Raw! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jediná výtka: to vysvetlovanie. Aj keď iba raz v závere, pôsobí to rušivo. Pochopím to v akčňáku, ale keď už si niekto dobrovoľne pustí film o politike, keď niekto rozumie frázam ako "outsourcing sociálnych interakcií," myslím, že si dokáže domyslieť to, čo je zrejmé. Toľko k negatívam. Scenár by som (i tak) videl na nomináciu, Chastainovú bez debaty tiež. Pri scéne televíznej debaty zimomriavky ako už dlho nie. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Poněkud drsné vhození do lobbistického žargonu v záplavě zdánlivě překombinovaných rozhovorů pomáhá mírnit výborná Chastain v jedné ze svých nejvěrohodnějších rolí. Škoda jen, že podobně vyšperkovanou pointu už mnohý - právnických filmů znalý - člověk tak nějak předem očekává... ale i tak fungovala! ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Excelentní drama z prostředí lobbingu a vysoké politiky, které je jednak výborně zrežírované, neméně dobře napsané a v neposlední řadě také akurátně vypointované. Tomu všemu nasazuje korunu naprosto famózní herecký výkon Jessicy Chastain, která zde předvedla troufnu si říct oscarový výkon. Pro velké množství dialogů a taktéž různých občas nic neříkajících termínů doporučuju shlédnutí s dabingem (v tomto případě verze dabingu z HBO), který se podle mě vyvedl. Film: 88% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Chastain (Elizabeth Sloane) strávila v príprave na film mnoho času so skutočnými lobistami z D.C. (zajo91)
  • Adresa, kterou Sloane (Jessica Chastain) ke konci filmu nadiktuje novinářům (193.184.216.449), není platná IP(v4) adresa – ta sestává pouze z čísel od nuly do dvě stě padesáti pěti. (kriplozoik)

Reklama

Reklama