Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (291)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuhranulo. Celou dobu sledujeme jednu káču, příliš ambiciózní, zahleděnou, cílevědomou a přes mrtvoly kráčející, kterak pro dobro obětuje sama sebe? Ne, nepřesvědčila mě v tom. Scénáristická klička sice dobrá, ale celou dobu k ní nic nesměřovalo, takže jako když měli námět hlavní dějové linky, ale nevěděli, jak by k ní mělo dojít, tak se něco rychle splácalo. O půl hodiny méně počátečního politikaření a nic by se nestalo. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když se deset minut před koncem ocitnete metr před obrazovkou v tureckym sedu, začnete tleskat a řvát, víte, že je všechno v pořádku! Nejlepší slovní přestřelka mojí filmový historie a jedno z nejintenzivnějších a nejzajímavějších soudních dramat posledních dvou dekád, silně podpořeno soundtrackem Maxe Richtera a démonickým výkonem Jessicky Chastain! ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem tušil, že toto bude ten typ filmu který se rozjede kulometným ratata tempem aby potom trošku zatwistoval, následně šlo všechno jakože do hajzlu, aby se to nakonec velkolepě odtwistovalo a divák jakože čučel jak byli ti scénáristi pořád o krok napřed.. A taky, že jo.. Tohle už mě moc nebere.. Lobbistická dannyho parťačka mravně silná jako hoši z foglarovek, zase jednou převeze svině na nejvyšších místech-jen tak, protože je to správný.... Dejte mi svátek ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Politika, lobbing, soudní prostředí. Super náměty a hlavně herecký koncert Jessicy Chastain, to se jen tak nevidí co ta holka předváděla. Při čtení titulků diváku může děj malinko unikat, ale finále je všem jasné a vám zůstanou ústa dokořán. Hned po prvním shlédnutí pálím plný počet hvězd. Příště raději s dabingem. 90% (with J.) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dobre napísané, dobre zrežírované a dobre zahrané. V zásade funkčný príbeh, ktorý pôsobí reflektívne na jeden z najviac pranierovaných dodatkov americkej ústavy, a zároveň robí z problému funkčnú tému na zamyslenie. Minimálne pre nás, ktorých sa ten dodatok o zbraniach nejako nedotýka. Chastainovú nemám veľmi rád, skôr pre mňa fungoval každý iný herec a dominoval im Strong. Ale nedá sa jej uprieť zaujímavosť a charakterová vyspelosť ktorú ukázala pri tejto postave. Film je do určitej mieri dôležitý. Má feeling Newsroomu od Sorkina. A v zásade je v ňom priestor pre emócie, zvraty aj silné scény. Pre mňa veľmi dobré, hoci si to už asi druhý krát nepozriem. Preto 4* ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, celé natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Ontario, predovšetkým v hlavnom meste Toronto. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama