Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hovado je rodu středního patrně proto, že se jeho zástupci vyskytují v řadách obou pohlaví." Tak nejprve budu nadávat, protože si nemyslím, že každý chlap je ulhaný nadrženec a každá žena naivní slepice. Pak zase pochválím, protože klientkou této Sezn@mky je nejedna kráska, která se rozhodně seznamovat nepotřebuje, ale chlapovi se na to tak nějak lépe kouká. A nakonec se naivně pokusím být objektivní, takže napíšu něco o velké kravině, kterou bych hodil do odpadu, kdyby majitel Kristián občas cynicky nezahláškoval, kdyby si párkrát nezařádil naspeedovaný fotomaniak Standa a kdybych si taky nedávno skvěle neodpočinul v Golf Resortu Cihelny. ()

prezdivaka odpad!

všechny recenze uživatele

Ve středověku se někteří hříšníci sami kajícně trestali za své hříchy. Nazývali se flagelanti. Řekl jsem si, že nějaký ten hřích mám na svědomí také a tak jsem si v rámci mučení pustil na Primě zábavný, ryze český film Sezn@mka. No řekněte, není už samotný název se zavináčem vtipný? Hlavní hrdina...to neuhodnete. Ohromné překvapení - Jiří Langmajer. Ten už si setsakra vybírá, v čem si zahraje a film tedy musí stát za to. Jsem si řekl! Bylo to o řediteli seznamovací kanceláře a o krásné ženě, co se snaží seznámit s úspěšným, nezadaným, vtipným a milým mužem. Film vám dámy ukáže, že takoví muži nejsou a nezbývá vám, než snít. Když při sledování filmu v televizi nepoznáte, kdy končí reklamní brejk a začíná děj, je to současná česká komedie. Kdo by nepochopil, že jeden z partnerů filmu je hodinářství Dušák, tomu jsou určeny záběry, kdy se herci asi desetkrát jen tak podívají na luxusní hodinky. Ve velkém detailu. Potom se hlavní postavy zajdou podívat na hodinky do hodinářství. Že to vůbec nesouvisí s dějem? A proč by mělo? Kamera je taková televizní - no ono by to pasovalo fakt jen do telky na nedělní odpoledne, když si po Otázkách Václava Moravce chcete spravit chuť. Je to sterilní, že by to mohli promítat v domovech důchodců. Vážně někoho z vás baví, když uprostřed filmu začne něco jako klip a na hudbu (tady je to Vašo Patejdl) vidíte něco jako děj. Dopadlo to jako v každé správné pohádce a zloduch skončí sám asi v podnájmu. Tak si du pustit Ženu za pultem, abych měl pocit, že sleduju nějaký příběh. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Oddychová podívaná, která dává seznamkám ještě jakýsi příjemný pocit si najít druhou polovičku. Působí na mě jako taková lovestory, trošku romantika, trošku komedie až parodie, někdy trapné situace, které ovšem baví. Bohužel realita seznamek je úplně jiná, kde ženy si jen vybíjí na mužích své mindráky a za zády svých milujících manželů a přítelů si píší s jinými chlapy. I proto tento film na mě působí jako taková snová podívaná. Něco jako PRETTY WOMAN či PRÁZDNINY V ŘÍMĚ. Vždyť se natáčelo na Vltavě v romantických restauracích, Kanárských ostrovech, letělo se letadly Smartwings... No prostě točeno tak, jak to divák chce vidět. A především si tu každý najde svého partnera, až na samotného ředitele Seznamky, Langmajera. Ten přesto na mě zapůsobil snad nejvíce. Jeho role se mi líbila nejvíc a jak ji skvěle zahrál. I ten zbytek byl úžasný. Gondíková, která i zde hraje jeho manželku, Kajnarová coby hlavní představitelka, která potkává kde co. A pak zvláštní vykukové jako Pavlásek, který má na Kajnarovou jen 58 vteřin. Dále Nosek, který tradičně hraje zvláštní individuum. Tentokrát kluka bez peněz, který má všecko u prdele a hraje se na kdo ví co. Pobaví rozhodně Petr Vondráček coby slizkej, šišlavej gay. Naopak mě naštvali se Štěpánkou Decastelo, jednou z nejhezčích a nejpřitažlivějších Češek, ze které tu udělali nenažranou Fionu s obrovskou bradavicí u nosu. [5212. hodnocení, 248. komentář, 34%, 789. nejhorší film] ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Zita Marinovová nám tu s trapnou lehkostí ukazuje hrůzně vážný pohled moderní, emancipované ženy a její vztah s ženami, gayi a muži na mateřské dovolené, protože ti ostatní jsou zlá neukojitelná hovada, když nedají zrovna mě. Tahle kýčovina měla maximálně cenu té přihlouplé dovolené na Gran Canaria. Možná jen proto do toho zúčastnění vlezli.´´Pojďte si kamarádi herci zahrát na kretény, zjistila jsem, že umím točit, umím psát filmový scénáře a ještě se podíváte k moři.´´ Teď koukám, že to má na plakátu ...V KINECH OD... no to snad nemyslela vážně paní autorka. Filmový šmejd jak má vypadat. Příšerně ozvučené, příšerně nasnímané, příšerně zahrané. Odporné hudební předěly, to je amatérismus jak hrom a za tohle jste chtěla ještě zaplatit od diváků?? Že se nestydíte!!! PS: Jděte točit s Markvartem klipy na Šlágr a nechte filmové řemeslo profesionálům. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • Zita Marinovová prezradila, že film na tému "zoznamka" v dobe, keď predložila scenár, nebol jediný. Na podobné témy tam boli tri scenáre. Producenti si nakoniec vybrali jej scenár, na čo ju doteraz obviňujú, že jej scenár nebol prvý a že im ho ukradla. (Raccoon.city)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama