Tvůrci:
Sarah DunnHrají:
Katy Mixon, Diedrich Bader, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Ali Wong, Carly Hughes, Meg Donnelly, Carly Craig, Jeannette Sousa, Leslie Bibb, Jeremy Howard (více)VOD (1)
Série(5) / Epizody(103)
Katie je vdaná žena, která žije s manželem a třemi dětmi v zámožném městečku Westport. Své děti se snaží vychovávat, jak nejlépe umí, i přes všechny možné překážky, které jí klade život i okolí v podobě jejích dokonalých a bohatých sousedek a jejich dokonalých dětiček. (TV Nova)
Velmi americký seriál o nafoukané prasnici, které nebylo dáno ani vnější, ani vnitřní krásy, ale přesto má konstantní potřebu být neustále vidět a slyšet. (Tyhle lidi fakt miluju.) Její manžel je vážně světec. ()
Americká manželka je ženská, která je věcně nasraná a každého buzeruje. No a? Tuhle ženskou mám milovat? A přitom Katy Mixon mám rád ale ze začátku jsem ji prostě nepoznal jak přibrala ale to mi nevadi ale tady jí buď role nesedla nebo ji nezvládla. Ale jestli ve scénáři charakteristika postavy byla taková - být věcně nasraná a protivná. Tak prosím. ()
Naprosto pohodový seriál z rodiny takových komedií jako je například Mike & Molly. Pravidelně si to hlídat nemusím, ale když na díl nebo dva natrefím, pobavím se. ()
Fat is the new black ne no. ()
Jeden mega obří americký stereotyp. Dcera sexy blbka, zženštilý syn, divná nejmladší dcera, podivný otec se stabilním zaměstnáním a samozřejmě zvláštní matka...v domácnosti, jako u většiny amerických rodinných seriálů. A aby toho nebylo málo, tak za přítelkyně má asiatku a afroameričanku. Seriál nemá co nabídnou, dětské obsazení bez talentu a masivní Katy Mixon je v jejich rozměrech těžko stravitelná. ()
Galerie (2 282)
- Johnny Sequoyah si zahrála Taylor Otto v pilotní epizodě Pilot (2016). Poté byla přeobsazena Meg Donnelly. (10milda)